030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

Woningvideo

Een professionele woningvideo op locatie. Overal in Nederland en België vanaf €750. Geschikt voor livestreams en bedrijfsvideo’s.

7

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Gratis adviesgesprek op maat

Woningvideo op locatie

Staat u op het punt uw woning te verkopen en wilt u hier een mooie woningvideo van laten maken? Of bent u een makelaar die graag de huizen in het assortiment wil laten filmen, zodat u uw klanten een betere indruk kunt geven? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Streamprovider.tv. We hebben namelijk de apparatuur, kennis en mogelijkheden in huis om voor u een perfecte woningvideo te maken. Met een woningvideo zorgt u ervoor dat uw huis extra goed onder de aandacht wordt gebracht. Wij schieten en monteren deze video dusdanig dat mensen gelijk een goede indruk krijgen van het huis in kwestie.

 

Bij Streamprovider.tv heeft u te maken met een bedrijf waar veel ervaring op het gebied van video’s maken te vinden is. Wij zorgen ervoor dat uw huis zowel in bewegend beeld als in fotografie goed te zien is. Met bewegende beelden die er professioneel uitzien heeft u toch al gelijk een streepje voor op de vele andere huizen die er te koop staan. Wij hebben de apparatuur in huis waarmee het mogelijk is om de best mogelijke video’s te maken. Tenminste, als daar mensen achter staan die verstand van zaken hebben. Bij Streamprovider.tv kunt u hier in ieder geval volop op rekenen!

 

20

JAAR ERVARING

350+

TEVREDEN KLANTEN

Portfolio om trots op te zijn

Masterclass Renault Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Renault het huis van de toekomst, met auto, gepresenteerd aan bezoekers en pers. Voor de presentatie aan de internationale pers werd de livestream uitgezonden via de Renault bedrijfswebsite.

Jaaravond Finance on a Mission 2022

Een jaarlijks terugkerend evenement is Finance on a Mission. We verzorgen de gehele dag de livestream van dit evenement via ons video platform. Ook zorgen wij na afloop voor een aftermovie met een samenvatting van de dag.

Opening nieuw kantoor bouwbedrijf Vrolijk

Voor verschillende bedrijven en organisaties maken wij video’s die worden ingezet voor communicatie met klanten en/of medewerkers. Het kan zijn een promotievideo, productvideo of opening van een nieuw pand, zoals in dit voorbeeld.

Bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Veelgestelde vragen woningvideo 

We beantwoorden al uw veelgestelde vragen over het maken van een woningvideo. Mocht u toch nog vragen hebben, bel dan 030 – 23 62 635.

Wat kost een woningvideo maken?

Dit kan per situatie verschillen. Gemiddeld kost het bij ons tussen de €750 – €2.150 per dagdeel (excl. BTW). De prijs is afhankelijk van de benodigde apparatuur en het aantal crew medewerkers.

Wanneer een woningvideo laten maken?

U kunt hierbij denken aan panden als woningen, kantoren, showrooms of horecazaken. Doel is meestal voor websites en overige reclame uitingen. Andere voorbeelden van onze activiteiten zijn: live streamen van webinars, lezingen, perspresentaties, uitvaarten, workshops of diploma-uitreikingen. Naast een livestream filmen we ook bedrijfsvideo’s of aftermovies. Deze worden naar wens ook voor u gemonteerd.

Wat is voor mijn gewenste livestream of video de beste opzet?

Wij leveren altijd maatwerk en bespreken samen de wensen die u heeft. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bepalen we wat er precies nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Met hoeveel mensen komt de cameraploeg naar onze locatie?

Dat kan vanaf één cameraman (voor bijvoorbeeld een lezing of webinar) tot 3-8 crewleden bij een groot evenement. Uw wensen en ons advies bepalen samen waar we de crew en apparatuur inzetten voor de verschillende taken. Het gaat dan om het inzetten van de juiste techniek zoals beeld, licht en geluid.

Is het adviesgesprek en de offerte vrijblijvend?

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend, net als onze offerte op maat. Een woningvideo op locatie is namelijk maatwerk. We willen u daarom geheel kosteloos een unieke offerte voor uw gewenste datum aanbieden.

Woningvideo op locatie in 4 stappen

Een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan telefonisch, fysiek of via een videogesprek.

ADVIES

U ontvangt binnen
24 uur een vrijblijvende offerte met uw wensen en geplande datum.

OFFERTE

Een perfecte voorbereiding is het halve werk. Dit doen we samen als één team!

PLANNING

Het is zover! We maken uw livestream of opname op locatie tot een succes.

AAN DE SLAG

Woningvideo laten maken door StreamProvider

Met een woning videograaf van StreamProvider haalt u de kennis in huis die nodig is om een perfecte presentatie af te geven. Wij bieden u alles wat u zoekt op het gebied van woning video’s. U kunt hierbij denken aan panden als woningen, kantoren, showrooms of horecazaken. Doel is meestal online publicaties zoals websites en overige reclame uitingen.

Onze mensen brengen uw wensen niet alleen perfect in beeld, maar geven u ook advies over de manier waarop, alsmede het technische aspect van de woningvideo.

Indien u een woningvideo wilt laten maken, dan kunt u hier vandaag nog contact over opnemen met ons. We spreken dan met u door wat voor er in beeld gebracht moet worden en hoe u dit geregeld wilt zien.

We adviseren u over het technische aspect, alsmede de mogelijkheden die wij u op het gebied van video allemaal kunnen aanbieden. Met een samenwerking met StreamProvider zorgt u ervoor dat iedereen uw video kan bekijken, waar dan ook ter wereld.

Adviesgesprek aanvragen

Onze video- en streamspecialist neemt contact met u op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Of bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Klanten vertellen…

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Vlak voor de lezing en kerstborrel die we voor onze studenten hadden geregeld, werden de corona maatregelen opnieuw strenger. StreamProvider reageerde snel, dacht mee en bleek binnen het marktaanbod ook nog eens verreweg de goedkoopste. De livestream verliep vlekkeloos. We hadden echte professionals aan het werk. De communicatie, zowel voorafgaand als erna, was altijd direct en duidelijk.

Femke Baljet

Schrijversvakschool

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com