030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

Onderwijs op afstand

Professioneel onderwijs op afstand? Wij kunnen u hierbij helpen. Overal in Nederland en België. Geschikt voor livestreams en opnames van lessen of evenementen.

7

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Gratis adviesgesprek op maat

Onderwijs op afstand 

Het is niet voor iedereen mogelijk om onderwijs in de klas te volgen. Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom het dan nuttig is om eens te overwegen onderwijs op afstand in te zetten. Wij helpen u bij het streamen van evenementen, gebeurtenissen of gewoon lessen op de onderwijsinstelling. We zetten hierbij onze mensen en camera’s in, en gebruiken hiervoor bijvoorbeeld teams of zoom meetings. Verder het geven van instructies op afstand, het gebruik van (digitaal) lesmateriaal en het online communiceren met collega’s, leerlingen en ouders. Met live onderwijs op afstand kunnen bijvoorbeeld ook kinderen of studenten die door ziekte niet in staat zijn om naar school te gaan, onderwijs volgen. Bij StreamProvider vindt u de techniek en expertise die nodig zijn om een dergelijke stream helemaal professioneel aan te kunnen bieden of te kunnen gebruiken. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u op dit gebied te bieden hebben.

 

Bij StreamProvider hebben we veel ervaring op het gebied van het aanbieden van streams. Zo kunnen wij bijvoorbeeld audiovisuele ondersteuning bieden bij vergaderingen waarbij mensen vanaf meerdere locaties mee willen doen. We kunnen evenementen streamen en zijn verder onder andere actief op het gebied van webinars, muziekuitzendingen en sportevenementen. Ook onderwijs op afstand live streamen behoort bij ons tot de mogelijkheden. U vindt op onze website uitgebreide informatie over ons bedrijf en onze specialisatie in live streamen en filmen.

 

20

JAAR ERVARING

350+

TEVREDEN KLANTEN

Veelgestelde vragen inhuren onderwijs op afstand 

We beantwoorden al uw veelgestelde vragen over het inhuren van onderwijs op afstand. Mocht u toch nog vragen hebben, bel dan 030 – 23 62 635.

Wat kost onderwijs op afstand?

Dit kan per situatie verschillen, is het een les, of is het een evenement? Het is natuurlijk altijd maatwerk. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit 1, 2 of 3 camera’s. Met of zonder schakelregie, audiotechnicus, licht en geluid, aantal crew leden etc. Gemiddeld kost het bij ons tussen de €750 – €2.150 per dagdeel (excl. BTW). De prijs is afhankelijk van de benodigde apparatuur en het aantal crew medewerkers.

Wanneer onderwijs op afstand?

Hybride onderwijs en lesgeven op afstand was aan de orde van de dag tijdens de coronacrisis. Ook nu de scholen weer open zijn helpen we met het live streamen op school wanneer dat nodig is. Denk aan situaties waarbij een leraar afwezig is, een of meer leerlingen thuis moeten blijven of klassen vanuit huis onderwijs volgen. Of het nu een korte of langere periode betreft: het is belangrijk dat het onderwijs kan doorgaan. Daarnaast kunt u ook denken aan evenementen en gebeurtenissen op school die u graag live wilt uitzenden.

Wat is voor mij de beste opzet?

Wij leveren altijd maatwerk en bespreken samen de wensen die u heeft. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bepalen we wat er precies nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Met hoeveel mensen komen wij naar uw locatie?

Dat kan vanaf één cameraman. Uw wensen en ons advies bepalen samen waar we de crew en apparatuur inzetten voor de verschillende taken. Het gaat dan om het inzetten van de juiste techniek zoals beeld, licht en geluid.

Is het adviesgesprek en de offerte vrijblijvend?

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend, net als onze offerte op maat. Een onderwijs op afstand inhuren op locatie is namelijk maatwerk. We willen u daarom geheel kosteloos een unieke offerte voor uw gewenste datum aanbieden.

Onderwijs op afstand op locatie in 4 stappen

Een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan telefonisch, fysiek of via een videogesprek.

ADVIES

U ontvangt binnen
24 uur een vrijblijvende offerte met uw wensen en geplande datum.

OFFERTE

Een perfecte voorbereiding is het halve werk. Dit doen we samen als één team!

PLANNING

Het is zover! We maken uw livestream of opname op locatie tot een succes.

AAN DE SLAG

Onderwijs op afstand inhuren StreamProvider

Met onderwijs op afstand van StreamProvider haalt u de kennis in huis die nodig is om een perfecte live stream te realiseren. Wij bieden u alles wat u zoekt op het gebied van audio en video streaming. Heeft u een live evenement dat u uit wil zenden via Internet? Wij zorgen dat dit dan op hoge kwaliteit wordt geregeld. We hebben hier professionele camera’s klaarstaan, alsmede de professionals die nodig zijn om deze camera’s te bedienen.

Onze mensen brengen uw evenement niet alleen perfect in beeld, maar geven u ook advies over de manier waarop, alsmede het technische aspect van het streamen. Met onderwijs op afstand van StreamProvider heeft u de beschikking over 1 tot wel 8 camera’s. Zo wordt geen facet van uw productie buiten beeld gelaten.

Indien u  meer wilt weten over live streaming voor onderwijs op afstand, dan kunt u hierover vandaag nog contact met ons opnemen. We spreken dan met u door wat voor evenement er in beeld gebracht moet worden en hoe u dit geregeld wilt zien.

We adviseren u over het technische aspect, alsmede de mogelijkheden die wij u op het gebied van het streamen van beelden allemaal kunnen aanbieden. Met een samenwerking met StreamProvider zorgt u ervoor dat iedereen uw evenement kan volgen, waar dan ook ter wereld.

Portfolio om trots op te zijn

Masterclass Renault Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Renault het huis van de toekomst, met auto, gepresenteerd aan bezoekers en pers. Voor de presentatie aan de internationale pers werd de livestream uitgezonden via de Renault bedrijfswebsite.

Jaaravond Finance on a Mission 2022

Een jaarlijks terugkerend evenement is Finance on a Mission. We verzorgen de gehele dag de livestream van dit evenement via ons video platform. Ook zorgen wij na afloop voor een aftermovie met een samenvatting van de dag.

Opening nieuw kantoor bouwbedrijf Vrolijk

Voor verschillende bedrijven en organisaties maken wij video’s die worden ingezet voor communicatie met klanten en/of medewerkers. Het kan zijn een promotievideo, productvideo of opening van een nieuw pand, zoals in dit voorbeeld.

Bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Adviesgesprek aanvragen

Onze video- en streamspecialist neemt contact met u op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Of bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Klanten vertellen…

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Vlak voor de lezing en kerstborrel die we voor onze studenten hadden geregeld, werden de corona maatregelen opnieuw strenger. StreamProvider reageerde snel, dacht mee en bleek binnen het marktaanbod ook nog eens verreweg de goedkoopste. De livestream verliep vlekkeloos. We hadden echte professionals aan het werk. De communicatie, zowel voorafgaand als erna, was altijd direct en duidelijk.

Femke Baljet

Schrijversvakschool

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com