030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

Live stream op locatie

Een professionele live stream op locatie. Overal in Nederland en België vanaf €750. Geschikt voor livestreams en bedrijfsvideo’s.

7

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Gratis adviesgesprek op maat

Live stream op locatie

Met een live stream van StreamProvider haalt u de kennis in huis die nodig is om een perfecte presentatie te houden. Wij bieden u alles wat u zoekt op het gebied van audio en video streaming. Heeft u een live evenement dat u uit wil zenden via Internet? Wij zorgen wij dat dit dan op hoge kwaliteit wordt geregeld. We hebben hier professionele camera’s klaarstaan, alsmede de professionals die nodig zijn om deze camera’s te bedienen.

Onze mensen brengen uw evenement niet alleen perfect in beeld, maar geven u ook advies over de manier waarop, alsmede het technische aspect van het streamen. Met een live stream van StreamProvider heeft u de beschikking over 1 tot wel 8 camera’s. Zo wordt geen facet van uw productie buiten beeld gelaten.

 

Indien u een live stream wilt gaan organiseren, dan kunt u hier vandaag nog contact over opnemen met ons voor een gratis adviesgesprek. We spreken dan met u door wat voor evenement er in beeld gebracht moet worden en hoe wij dit voor u aanpakken.

We adviseren u over het technische aspect, alsmede de mogelijkheden die wij u op het gebied van het streamen van beelden allemaal kunnen aanbieden. Een professionele samenwerking met StreamProvider zorgt u ervoor dat iedereen uw evenement kan volgen, waar dan ook ter wereld.

 

 

20

JAAR ERVARING

350+

TEVREDEN KLANTEN

Portfolio om trots op te zijn

Masterclass Renault Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Renault het huis van de toekomst, met auto, gepresenteerd aan bezoekers en pers. Voor de presentatie aan de internationale pers werd de livestream uitgezonden via de Renault bedrijfswebsite.

Jaaravond Finance on a Mission 2022

Een jaarlijks terugkerend evenement is Finance on a Mission. We verzorgen de gehele dag de livestream van dit evenement via ons video platform. Ook zorgen wij na afloop voor een aftermovie met een samenvatting van de dag.

Opening nieuw kantoor bouwbedrijf Vrolijk

Voor verschillende bedrijven en organisaties maken wij video’s die worden ingezet voor communicatie met klanten en/of medewerkers. Het kan zijn een promotievideo, productvideo of opening van een nieuw pand, zoals in dit voorbeeld.

Bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Veelgestelde vragen inhuren live stream

We beantwoorden al uw veelgestelde vragen over het inhuren van een live stream. Mocht u toch nog vragen hebben, bel dan 030 – 23 62 635.

Wat kost een cameraploeg inhuren op locatie?

Dit kan per situatie verschillen. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit 1, 2 of 3 camera’s. Met of zonder schakelregie, audiotechnicus, licht en geluid, aantal crew leden etc. Gemiddeld kost het bij ons tussen de €750 – €2.150 per dagdeel (excl. BTW). De prijs is afhankelijk van de benodigde apparatuur en het aantal crew medewerkers.

Waar is een cameraploeg op locatie geschikt voor?

U kunt de cameraploeg inhuren voor uw livestream of het filmen op locatie. Denk bijvoorbeeld aan webinars, lezingen, perspresentaties, uitvaarten, workshops of diploma-uitreikingen. Naast een livestream filmen we ook bedrijfsvideo’s of aftermovies. Deze worden naar wens ook voor u gemonteerd.

Wat is voor mijn gewenste livestream of video de beste opzet?

Wij leveren altijd maatwerk en bespreken samen de wensen die u heeft. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bepalen we wat er precies nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Met hoeveel mensen komt de cameraploeg naar onze locatie?

Dat kan vanaf één cameraman (voor bijvoorbeeld een lezing of webinar) tot 3-8 crewleden bij een groot evenement. Uw wensen en ons advies bepalen samen waar we de crew en apparatuur inzetten voor de verschillende taken. Het gaat dan om het inzetten van de juiste techniek zoals beeld, licht en geluid.

Is het adviesgesprek en de offerte vrijblijvend?

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend, net als onze offerte op maat. Een live stream inhuren op locatie is namelijk maatwerk. We willen u daarom geheel kosteloos een unieke offerte voor uw gewenste datum aanbieden.

Live stream op locatie in 4 stappen

Een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan telefonisch, fysiek of via een videogesprek.

ADVIES

U ontvangt binnen
24 uur een vrijblijvende offerte met uw wensen en geplande datum.

OFFERTE

Een perfecte voorbereiding is het halve werk. Dit doen we samen als één team!

PLANNING

Het is zover! We maken uw livestream of opname op locatie tot een succes.

AAN DE SLAG

Live stream inhuren StreamProvider

Staat u op het punt om een stream te gaan verzorgen en gaat u dit doen op locatie? Dan is het goed om ervoor te zorgen dat u het technische plaatje dat hier bij komt kijken helemaal op orde hebt. Neem hiervoor contact op met StreamProvider. Ons bedrijf is zeer ervaren op het gebied van streamen en ook live streaming op locatie is iets wat wij wekelijks doen. Indien u hier meer over wilt weten kunt u natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie die wij hierover op onze website voor u klaar hebben staan. Wij verzorgen het gehele technische plaatje van uw stream, zodat iedereen deze kan volgen.

Het streamen van een bijvoorbeeld webinar of een optreden is een perfecte manier om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen uw event kunnen volgen. We hebben bij StreamProvider veel ervaring met het streamen van verschillende soorten evenementen. Ook voor optredens streamen draaien wij onze hand niet om. Laat ons de stream voor uw optreden voor u regelen, zodat u er op kunt rekenen dat alle fans optimaal van het optreden kunnen genieten. Wij regelen hierbij alles voor u. Van het opnemen van het optreden tot het daadwerkelijk streamen hiervan. Ook licht, geluid, podiumopbouw kunnen wij volledig verzorgen. We verzorgen live streams voor grote groepen mensen, maar ook kleinschalige evenementen doen we met veel plezier.

Adviesgesprek aanvragen

Onze video- en streamspecialist neemt contact met u op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Of bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Klanten vertellen…

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Vlak voor de lezing en kerstborrel die we voor onze studenten hadden geregeld, werden de corona maatregelen opnieuw strenger. StreamProvider reageerde snel, dacht mee en bleek binnen het marktaanbod ook nog eens verreweg de goedkoopste. De livestream verliep vlekkeloos. We hadden echte professionals aan het werk. De communicatie, zowel voorafgaand als erna, was altijd direct en duidelijk.

Femke Baljet

Schrijversvakschool

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com