030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

Vergadering streamen

Professioneel een vergadering streamen op locatie. Overal in Nederland en België vanaf €750. Geschikt voor livestreams en bedrijfsvideo’s.

7

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Gratis adviesgesprek op maat

Vergadering streamen op locatie

 Heeft u binnenkort een belangrijke vergadering bij uw bedrijf, waarvan u wilt dat meerdere mensen deze mee kunnen maken? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Streamprovider.tv. We hebben de apparatuur en mensen in huis die ervoor zorgen dat uw vergadering in haarscherp beeld te zien is door mensen die bijvoorbeeld in een ander filiaal van uw bedrijf werken. Zo is iedereen op de hoogte van wat er bij deze vergadering allemaal wordt besproken. Wij zorgen voor een stream op hoge kwaliteit, zodat er geen nuances verloren gaan bij deze stream voor uw vergadering. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het streamen in teams en zoom, en gewoon via ons eigen video platform.

 

Wellicht heeft u een groot bedrijf met filialen op verschillende plekken. Dit kan in Nederland zijn, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat deze filialen zich in andere landen bevinden. Dan is het goed om eens een kijkje bij ons te komen nemen om te bekijken wat voor mogelijkheden wij u te bieden hebben. Een vergadering streamen op hoge kwaliteit is natuurlijk een perfecte manier om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen uw vergadering kunnen bijwonen. We gebruiken hierbij altijd apparatuur van de hoogste kwaliteit, om er zo voor te zorgen dat alles duidelijk in beeld wordt gebracht.

 

20

JAAR ERVARING

350+

TEVREDEN KLANTEN

Veelgestelde vragen vergadering streamen 

We beantwoorden al uw veelgestelde vragen over het streamen van een vergadering. Mocht u toch nog vragen hebben, bel dan 030 – 23 62 635.

Wat kost een vergadering live streamen bij u op locatie?

Dit kan per situatie verschillen. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit 1, 2 of 3 camera’s. Met of zonder schakelregie, audiotechnicus, licht en geluid, aantal crew leden etc. Gemiddeld kost het bij ons tussen de €750 – €2.150 per dagdeel (excl. BTW). De prijs is afhankelijk van de benodigde apparatuur en het aantal crew medewerkers.

Wat streamen jullie zoal, en hoe?

U kunt uw vergadering streamen via teams, zoom, of ons video platform. Andere voorbeelden zijn bijvoorbeeld: webinars, lezingen, perspresentaties, uitvaarten, workshops of diploma-uitreikingen. Naast een livestream filmen we ook bedrijfsvideo’s of aftermovies. Deze worden naar wens ook voor u gemonteerd.

Wat is voor mijn gewenste livestream of video de beste opzet?

Wij leveren altijd maatwerk en bespreken samen de wensen die u heeft. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bepalen we wat er precies nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Met hoeveel mensen komt de vergadering streamen naar onze locatie?

Dat kan vanaf één cameraman (voor bijvoorbeeld een lezing of webinar) tot 3-8 crewleden bij een groot evenement. Uw wensen en ons advies bepalen samen waar we de crew en apparatuur inzetten voor de verschillende taken. Het gaat dan om het inzetten van de juiste techniek zoals beeld, licht en geluid.

Is het adviesgesprek en de offerte vrijblijvend?

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend, net als onze offerte op maat. Een vergadering streamen op locatie is namelijk maatwerk. We willen u daarom geheel kosteloos een unieke offerte voor uw gewenste datum aanbieden.

Vergadering streamen op locatie in 4 stappen

Een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan telefonisch, fysiek of via een videogesprek.

ADVIES

U ontvangt binnen
24 uur een vrijblijvende offerte met uw wensen en geplande datum.

OFFERTE

Een perfecte voorbereiding is het halve werk. Dit doen we samen als één team!

PLANNING

Het is zover! We maken uw livestream of opname op locatie tot een succes.

AAN DE SLAG

Vergadering streamen samen met StreamProvider

Wanneer u besluit een vergadering te streamen samen met StreamProvider haalt u de kennis in huis die nodig is om een perfecte presentatie af te geven. Wij bieden u alles wat u zoekt op het gebied van audio en video streaming. Zo verzorgen wij voor een aantal vaste klanten kwartaalmeetings en VVE vergaderingen en soortgelijke bijeenkomsten. Heeft u een vergadering en wilt u dit streamen via teams of zoom of ons eigen video platform? Wij zorgen dat dit dan op hoge kwaliteit wordt geregeld. We hebben hier professionele HP-camera’s klaarstaan, alsmede de professionals die nodig zijn om deze camera’s te bedienen.

Onze mensen brengen uw vergadering niet alleen perfect in beeld, maar geven u ook advies over de manier waarop, alsmede het technische aspect van het streamen. Wij ontzorgen u volledig als u ons vraagt mee te denken over de verschillende mogelijkheden voor uw online vergadering.

Bij een vergadering stream van StreamProvider heeft u de beschikking over 1 tot wel 8 camera’s. Zo wordt geen facet van uw productie buiten beeld gelaten. Indien overweegt uw vergadering professioneel te live streamen, dan kunt u hier vandaag nog contact over opnemen met ons. We spreken dan met u door wat voor evenement er in beeld gebracht moet worden en hoe u dit geregeld wilt zien.

We adviseren u over het technische aspect, alsmede de mogelijkheden die wij u op het gebied van het streamen van beelden allemaal kunnen aanbieden. Met een samenwerking met StreamProvider zorgt u ervoor dat iedereen uw vergadering kan volgen, waar dan ook ter wereld.

Portfolio om trots op te zijn

Masterclass Renault Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Renault het huis van de toekomst, met auto, gepresenteerd aan bezoekers en pers. Voor de presentatie aan de internationale pers werd de livestream uitgezonden via de Renault bedrijfswebsite.

Jaaravond Finance on a Mission 2022

Een jaarlijks terugkerend evenement is Finance on a Mission. We verzorgen de gehele dag de livestream van dit evenement via ons video platform. Ook zorgen wij na afloop voor een aftermovie met een samenvatting van de dag.

Opening nieuw kantoor bouwbedrijf Vrolijk

Voor verschillende bedrijven en organisaties maken wij video’s die worden ingezet voor communicatie met klanten en/of medewerkers. Het kan zijn een promotievideo, productvideo of opening van een nieuw pand, zoals in dit voorbeeld.

Bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Adviesgesprek aanvragen

Onze video- en streamspecialist neemt contact met u op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Of bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Klanten vertellen…

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Vlak voor de lezing en kerstborrel die we voor onze studenten hadden geregeld, werden de corona maatregelen opnieuw strenger. StreamProvider reageerde snel, dacht mee en bleek binnen het marktaanbod ook nog eens verreweg de goedkoopste. De livestream verliep vlekkeloos. We hadden echte professionals aan het werk. De communicatie, zowel voorafgaand als erna, was altijd direct en duidelijk.

Femke Baljet

Schrijversvakschool

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com