030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

Virtuele rondleiding

Een virtuele rondleiding laten maken op locatie. Overal in Nederland en België vanaf €750. Geschikt voor livestreams en bedrijfsvideo’s.

7

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Gratis adviesgesprek op maat

Virtuele rondleiding laten maken bij u op locatie

Als een potentiële klant de website van uw bedrijf aan het bekijken is, dan is het leuk als u aan deze site iets bijzonders heeft toegevoegd. Een element dat andere bedrijven waarschijnlijk nog niet op hun site hebben staan, maar waarmee u mensen een goede indruk geeft van uw bedrijf. We hebben het dan natuurlijk over een virtuele rondleiding. Met een dergelijke video krijgen mensen een goede indruk van hoe het er bij uw bedrijf aan toegaat. Hoe professioneel ziet het er binnen bij u uit? Wat voor mensen werken er bij u en wat doen ze op een dag? Het zijn allemaal elementen die een klant interessant vindt om te zien. Laat een professionele virtuele rondleiding maken door StreamProvider en u weet zeker dat mensen een goede indruk krijgen van uw bedrijf.

 

We raden u aan om een eens de mogelijkheden van een virtuele rondleiding te bekijken als u op een leuke manier promotie wilt maken voor uw bedrijf. StreamProvider is dan het bedrijf waar u de kennis, ervaring en apparatuur vindt om deze rondleiding professioneel in beeld te brengen. We hebben al jaren lang ervaring met het maken van bedrijfsvideo’s en hebben hier de meest geavanceerde apparatuur voor klaarstaan. We hebben meerdere camera’s tot onze beschikking, maar ook de software om alle beelden perfect mee te monteren. U wilt een professionele video van een rondleiding door uw bedrijf? Bij StreamProvider krijgt u deze.

 

20

JAAR ERVARING

350+

TEVREDEN KLANTEN

Portfolio om trots op te zijn

Masterclass Renault Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Renault het huis van de toekomst, met auto, gepresenteerd aan bezoekers en pers. Voor de presentatie aan de internationale pers werd de livestream uitgezonden via de Renault bedrijfswebsite.

Jaaravond Finance on a Mission 2022

Een jaarlijks terugkerend evenement is Finance on a Mission. We verzorgen de gehele dag de livestream van dit evenement via ons video platform. Ook zorgen wij na afloop voor een aftermovie met een samenvatting van de dag.

Opening nieuw kantoor bouwbedrijf Vrolijk

Voor verschillende bedrijven en organisaties maken wij video’s die worden ingezet voor communicatie met klanten en/of medewerkers. Het kan zijn een promotievideo, productvideo of opening van een nieuw pand, zoals in dit voorbeeld.

Bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Veelgestelde vragen inhuren virtuele rondleiding 

We beantwoorden al uw veelgestelde vragen over het laten maken van een virtuele rondleiding. Mocht u toch nog vragen hebben, bel dan 030 – 23 62 635.

Wat kost een virtuele rondleiding laten maken op locatie?

Dit kan per situatie verschillen. Gemiddeld kost het bij ons tussen de €750 – €2.150 per dagdeel (excl. BTW). De prijs is afhankelijk van de benodigde apparatuur en het aantal crew medewerkers.

Waarom een virtuele rondleiding?

U zorgt voor een goede online ervaring, tour of digitale rondleiding, zodat men de sfeer kan voelen en het idee hebben dat men er echt is. Je kunt medewerkers of klantrelaties welkom heten, rondleiding door een nieuw pand geven en nog veel meer. Naast een virtuele rondleiding filmen we ook bedrijfsvideo’s of aftermovies. Deze worden naar wens ook voor u gemonteerd.

Wat is voor mijn gewenste livestream of video de beste opzet?

Wij leveren altijd maatwerk en bespreken samen de wensen die u heeft. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bepalen we wat er precies nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Met hoeveel mensen komt de cameraploeg naar onze locatie?

Dat kan vanaf één cameraman (voor bijvoorbeeld een lezing of webinar) tot 3-8 crewleden bij een groot evenement. Uw wensen en ons advies bepalen samen waar we de crew en apparatuur inzetten voor de verschillende taken. Het gaat dan om het inzetten van de juiste techniek zoals beeld, licht en geluid.

Is het adviesgesprek en de offerte vrijblijvend?

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend, net als onze offerte op maat. Een virtuele rondleiding inhuren op locatie is namelijk maatwerk. We willen u daarom geheel kosteloos een unieke offerte voor uw gewenste datum aanbieden.

Virtuele rondleiding op locatie in 4 stappen

Een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan telefonisch, fysiek of via een videogesprek.

ADVIES

U ontvangt binnen
24 uur een vrijblijvende offerte met uw wensen en geplande datum.

OFFERTE

Een perfecte voorbereiding is het halve werk. Dit doen we samen als één team!

PLANNING

Het is zover! We maken uw livestream of opname op locatie tot een succes.

AAN DE SLAG

Virtuele rondleiding laten maken door StreamProvider

Goede online ervaring nodig? Met een virtuele tour of digtiale rondleiding met hulp van StreamProvider haalt u de kennis in huis die nodig is om een perfecte presentatie af te geven. Wij bieden u alles wat u zoekt op het gebied van audio en video streaming. Heeft u een live evenement dat u uit wil zenden via Internet? Wij zorgen dat dit dan op hoge kwaliteit wordt geregeld. We hebben hier professionele HP-camera’s klaarstaan, alsmede de professionals die nodig zijn om deze camera’s te bedienen.

Het kunnen video’s zijn waarbij iemand door het pand loopt en een rondleiding geeft, maar bijvoorbeeld ook een klikbare virtuele omgeving waarin iemand zelfstandig een kijkje neemt. Ook een digitaal festival is een vorm van een virtuele tour. Zo zien mensen waar jullie als bedrijf voor staan. Het is daardoor dé manier om uw bezoekers een perfecte online experience te bieden!

Onze mensen brengen uw rondleiding niet alleen perfect in beeld, maar geven u ook advies over de manier waarop, alsmede het technische aspect van het streamen. Als u een virtuele rondleiding overweegt, dan raden wij u aan om hier vandaag nog contact over op te nemen met ons. We spreken dan met u door wat er in beeld gebracht moet worden en hoe u dit geregeld wilt zien.

We adviseren u over het technische aspect, alsmede de mogelijkheden die wij u op het gebied van het streamen van beelden allemaal kunnen aanbieden. Met een samenwerking met StreamProvider zorgt u ervoor dat iedereen uw digitale tour overal kan volgen, waar dan ook ter wereld.

Adviesgesprek aanvragen

Onze video- en streamspecialist neemt contact met u op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Of bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Klanten vertellen…

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Vlak voor de lezing en kerstborrel die we voor onze studenten hadden geregeld, werden de corona maatregelen opnieuw strenger. StreamProvider reageerde snel, dacht mee en bleek binnen het marktaanbod ook nog eens verreweg de goedkoopste. De livestream verliep vlekkeloos. We hadden echte professionals aan het werk. De communicatie, zowel voorafgaand als erna, was altijd direct en duidelijk.

Femke Baljet

Schrijversvakschool

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com