030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

Virtuele tour

Een professionele virtuele tour of digitale rondleiding op locatie. Overal in Nederland en België vanaf €750. Geschikt voor livestreams en bedrijfsvideo’s.

7

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Gratis adviesgesprek op maat

Virtuele tour of digitale rondleiding

Heeft u een virtuele tour nodig, waarmee u uw bezoekers bijvoorbeeld uw bedrijfspand kunt laten zien? Dan is het goed om deze virtuele tour te laten maken door een professioneel bedrijf. Denk daarbij eens aan StreamProvider. Ons bedrijf heeft de mensen in dienst die alle kennis in huis hebben om een perfecte virtuele tour samen te stellen. U kunt uw bezoekers een virtuele tour laten maken die er professioneel uitziet en waarbij ze een goede indruk krijgen van datgene waar de tour van is gemaakt. Heeft u een makelaarskantoor en wilt u geïnteresseerden een virtuele tour laten maken door een bepaald huis? Dan behoort ook dat tot de mogelijkheden.

 

Als u bezoekers aan uw website een betere indruk wilt geven van een bepaald pand, dan is een virtuele tour inschakelen een goede manier. Bij StreamProvider verzorgen wij voor u een virtuele tour op maat. Wij hebben professionele, geavanceerde camera’s klaarstaan die elk onderdeel dat u in beeld wil brengen perfect uitlicht. Wilt u mensen een virtuele tour laten maken waarmee ze een perfecte indruk krijgen van een pand? Dan heeft u met StreamProvider de beste kwaliteit in huis. Onze mensen hebben veel ervaring op het gebied van het in beeld brengen van een virtuele tour. Neem dan ook even contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

 

20

JAAR ERVARING

350+

TEVREDEN KLANTEN

Veelgestelde vragen inhuren virtuele tour 

We beantwoorden al uw veelgestelde vragen over het maken van een virtuele tour. Mocht u toch nog vragen hebben, bel dan 030 – 23 62 635.

Wat kost een vituele tour laten maken op locatie?

Dit kan per situatie verschillen. Gemiddeld kost het bij ons tussen de €750 – €2.150 per dagdeel (excl. BTW). De prijs is afhankelijk van de benodigde apparatuur en het aantal crew medewerkers.

Waarom een virtuele tour?

U zorgt voor een goede online ervaring, tour of digitale rondleiding, zodat men de sfeer kan voelen en het idee hebben dat men er echt is. Je kunt medewerkers of klantrelaties welkom heten, rondleiding door een nieuw pand geven en nog veel meer. Naast een virtuele tour filmen we ook bedrijfsvideo’s of aftermovies. Deze worden naar wens ook voor u gemonteerd.

Wat is voor mijn gewenste livestream of video de beste opzet?

Wij leveren altijd maatwerk en bespreken samen de wensen die u heeft. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bepalen we wat er precies nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Met hoeveel mensen komt de cameraploeg naar onze locatie?

Dat kan vanaf één cameraman (voor bijvoorbeeld een lezing of webinar) tot 3-8 crewleden bij een groot evenement. Uw wensen en ons advies bepalen samen waar we de crew en apparatuur inzetten voor de verschillende taken. Het gaat dan om het inzetten van de juiste techniek zoals beeld, licht en geluid.

Is het adviesgesprek en de offerte vrijblijvend?

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend, net als onze offerte op maat. Een virtuele tour inhuren op locatie is namelijk maatwerk. We willen u daarom geheel kosteloos een unieke offerte voor uw gewenste datum aanbieden.

Virtuele tour op locatie in 4 stappen

Een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan telefonisch, fysiek of via een videogesprek.

ADVIES

U ontvangt binnen
24 uur een vrijblijvende offerte met uw wensen en geplande datum.

OFFERTE

Een perfecte voorbereiding is het halve werk. Dit doen we samen als één team!

PLANNING

Het is zover! We maken uw livestream of opname op locatie tot een succes.

AAN DE SLAG

Virtuele tour laten maken door StreamProvider

Goede online ervaring nodig? Met een virtuele tour of digtiale rondleiding met hulp van StreamProvider haalt u de kennis in huis die nodig is om een perfecte presentatie af te geven. Wij bieden u alles wat u zoekt op het gebied van audio en video streaming. Heeft u een live evenement dat u uit wil zenden via Internet? Wij zorgen dat dit dan op hoge kwaliteit wordt geregeld. We hebben hier professionele HP-camera’s klaarstaan, alsmede de professionals die nodig zijn om deze camera’s te bedienen.

Het kunnen video’s zijn waarbij iemand door het pand loopt en een rondleiding geeft, maar bijvoorbeeld ook een klikbare virtuele omgeving waarin iemand zelfstandig een kijkje neemt. Ook een digitaal festival is een vorm van een virtuele tour. Zo zien mensen waar jullie als bedrijf voor staan. Het is daardoor dé manier om uw bezoekers een perfecte online experience te bieden!

Indien u een virtuele tour overweegt, dan raden wij u aan om hier vandaag nog contact over op te nemen met ons. We spreken dan met u door wat voor er in beeld gebracht moet worden en hoe u dit geregeld wilt zien.

We adviseren u over het technische aspect, alsmede de mogelijkheden die wij u op het gebied van het streamen van beelden allemaal kunnen aanbieden. Met een samenwerking met StreamProvider zorgt u ervoor dat iedereen uw virtuele tour kan zien, waar dan ook ter wereld.

Portfolio om trots op te zijn

Masterclass Renault Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Renault het huis van de toekomst, met auto, gepresenteerd aan bezoekers en pers. Voor de presentatie aan de internationale pers werd de livestream uitgezonden via de Renault bedrijfswebsite.

Jaaravond Finance on a Mission 2022

Een jaarlijks terugkerend evenement is Finance on a Mission. We verzorgen de gehele dag de livestream van dit evenement via ons video platform. Ook zorgen wij na afloop voor een aftermovie met een samenvatting van de dag.

Opening nieuw kantoor bouwbedrijf Vrolijk

Voor verschillende bedrijven en organisaties maken wij video’s die worden ingezet voor communicatie met klanten en/of medewerkers. Het kan zijn een promotievideo, productvideo of opening van een nieuw pand, zoals in dit voorbeeld.

Bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Adviesgesprek aanvragen

Onze video- en streamspecialist neemt contact met u op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Of bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Klanten vertellen…

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Vlak voor de lezing en kerstborrel die we voor onze studenten hadden geregeld, werden de corona maatregelen opnieuw strenger. StreamProvider reageerde snel, dacht mee en bleek binnen het marktaanbod ook nog eens verreweg de goedkoopste. De livestream verliep vlekkeloos. We hadden echte professionals aan het werk. De communicatie, zowel voorafgaand als erna, was altijd direct en duidelijk.

Femke Baljet

Schrijversvakschool

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com