Uitvaart live streamen, live uitvaart streamen - StreamProvider
 

UITVAART LIVE STREAMEN

Wij begrijpen dat een uitvaart veel zorgen met zich meebrengt. Daarom doen wij er alles aan om u tijdens dit proces compleet te ontzorgen. Met onze expertise kunnen wij iedere livestream van een uitvaart ceremonie tot een succes brengen. Bij ons bent u in goede handen. Klik op de knop voor meer informatie of bel direct naar 030 – 2362635.

LIVESTREAM UITVAART

Wij begrijpen dat een uitvaart veel zorgen met zich meebrengt. Daarom doen wij er alles aan om u tijdens dit proces compleet te ontzorgen. Met onze expertise kunnen wij iedere ceremonie in HD livestreamen naar alle genodigden. Bij ons bent u in goede handen. Klik op de knop voor meer informatie of bel direct naar 030 – 2362635.

UITVAART LIVE STREAMEN

Een uitvaart live streamen

Als er een naaste is overleden, dan betekent dat het begin van een moeilijke periode. Dit is een periode waarin het helpt om goed afscheid te kunnen nemen van de overledene. Toch is het niet voor iedereen mogelijk om een uitvaart te kunnen volgen. Wellicht zit er familie in het buitenland of is er een andere reden waarom mensen niet bij de uitvaart van hun naaste kunnen zijn. Het is dan goed om deze mensen toch een mogelijkheid te bieden om de uitvaart te volgen. U bent dan bij StreamProvider aan het juiste adres om de uitvaart live te streamen en het zo voor iedereen die dat wil mogelijk te maken om toch de uitvaart te kunnen volgen.

Live een uitvaart streamen

StreamProvider is een bedrijf met veel ervaring op het gebied van het streamen van vele verschillende evenementen. We hebben het dan bijvoorbeeld over concerten, sportwedstrijden en belangrijke vergaderingen. Maar dat zijn niet de enige opties. We willen het namelijk graag mogelijk maken om nog veel meer verschillende evenementen te volgen via een live stream. Het kan dan ook om kleinere, besloten gebeurtenissen gaan. We hebben het dan bijvoorbeeld over uitvaarten. We komen hier naartoe om met apparatuur van de hoogste kwaliteit de uitvaart te streamen. Deze is dan te volgen in een beveiligde omgeving, die alleen bereikbaar is door mensen die daadwerkelijk zijn uitgenodigd.

Meer weten over live een uitvaart streamen? 

We vinden het belangrijk om het iedereen mogelijk te maken een uitvaart te volgen via een live stream. Naasten die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, kunnen dan toch meemaken hoe er afscheid wordt genomen. We zorgen er bij het filmen en streamen voor dat we slechts in de achtergrond aanwezig zijn. U zult er geen last van hebben dat er beelden worden geschoten, zodat u in alle waardigheid afscheid kunt nemen. Meer weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.

Wat kost het?

Het kost bij ons gemiddeld zo’n 750,- tot 1.000  inclusief BTW all in. Dat betekent dus inclusief cameraman, camera, eigen platform en pagina met AVG beveiliging, streampakket met voldoende data, reiskosten en je ontvangt op aanvraag de opnames achteraf. 

ONS TEAM

Al ruim 50 uitvaarten voorzien van een live stream

⭐⭐⭐⭐⭐

Camerabediening

1 tot 8 personen

Schakeltechnicus

1 persoon

Geluidstechnicus

1 persoon

Producent

1 persoon

Full service StreamProvider uitvaart ceremonie

Betekenisvol afscheid nemen van uw dierbaren, en de uitvaartdienst direct delen via film en/of live streaming voor nabestaanden die hier niet bij aanwezig kunnen zijn? Als full service streaming provider leveren wij vanzelfsprekend alle professionele apparatuur en de mensen die daarvoor nodig zijn. We beschikken over eigen streamingsoftware welke afgesloten is voor ongenodigden. We maken bij het streamen van een uitvaart dus geen gebruik van bijvoorbeeld youtube waardoor we niet met vertraging of technische problemen kampen. Ook als er een slechte internet verbinding aanwezig is kunnen wij de livestream verzorgen. Dit doen we behulp van een mobiele 4G oplossing. Bent u benieuwd geworden naar hoe wij van betekenis kunnen zijn voor uw situatie? Of wilt u direct een aanvraag doen? Dat kan via onderstaand formulier.

UITVAART LIVE STREAMEN

v.a. € 750

Duur uitvoering:
1 dagdeel/4 uur

Inclusief:
Camera/regie/licht/geluid
1 cameraman voor de live regie en het schakelen van de beelden

AANVRAAG

Wilt u direct een aanvraag doen voor de afscheidsceremonie of wilt u vrijblijvend meer weten over onze streaming diensten? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.