360 Video streaming, 360 graden live videostreaming, 360 Video streaming diensten, 360 Video streaming aanbieders - StreamProvider
 

360 Video Streaming

Eenvoudig en zorgeloos audio of video streamen? Wij zijn uw betrouwbare partner voor snelle, veilig en stabiele streaming. Of het nu om video of audio gaat, wij beschikken over de juiste apparatuur om er een succes van te maken. Bij ons bent u in goede handen. Klik op de knop voor meer informatie of bel direct naar 030 – 2362635.

AUDIO EN VIDEO STREAMPAKKETTEN

Eenvoudig en zorgeloos audio of video streamen? Wij zijn uw betrouwbare partner voor snelle, veilig en stabiele streaming. Of het nu om video of audio gaat, wij beschikken over de juiste apparatuur om er een succes van te maken. Bij ons bent u in goede handen. Klik op de knop voor meer informatie of bel direct naar 030 – 2362635.

360 video streaming

Meer weten over 360 video streaming? 

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u behulpzaam kan zijn op het gebied van 360 video streaming? Deze vorm van streaming is ook wel bekend als virtual reality streaming, of VR casting. Met deze vorm van streaming kan iemand die niet fysiek op een bepaalde plek aanwezig is toch rondkijken en meepraten alsof hij of zij er wel is. Met 360 graden live videostreaming maakt u het zo bijvoorbeeld een collega die in het buitenland zit mogelijk om toch bij een bepaalde bijeenkomst aanwezig te zijn. Zo zijn er natuurlijk nog veel meer voorbeelden te bedenken. Bij StreamProvider gaan we graag eens met u in gesprek om al deze mogelijkheden door te nemen.

360 video streaming diensten

StreamProvider is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van video streaming en 360 video streaming. Wij zijn een van de 360 video streaming aanbieders die u de meeste mogelijkheden te bieden hebben. Zo hebben we bijvoorbeeld ook mobile streaming of multi format streaming op ons menu staan. Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van streaming. Dankzij de vele technische innovaties is het zelfs zo dat dit allemaal op zeer hoge kwaliteit kan. Het is niet zomaar meer een leuk extraatje, maar 360 graden live videostreaming is een serieuze optie die u bij StreamProvider heeft.

360 video streaming aanbieders

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Op onze website vindt u onze diensten uitgebreid uitgelegd. We kunnen u daarbij nog veel meer vertellen over wat bijvoorbeeld 360 video streaming diensten inhouden en hoe uw bedrijf hier ook effectief gebruik van kan gaan maken. We spreken dan door hoe wij u hier bij gaan helpen en, niet onbelangrijk, hoe scherp onze prijzen zijn.

Wat kost het?

Wilt u alleen streamen zonder de inhuur van onze cameraploeg? Dan kan dat bij ons met webcast. Dit kost €149 per evenement. Wilt u meerdere livestreams doen? Dan kunt u voordelig een streampakket bij ons afnemen. Een streampakket kost €199 per maand. U heeft dan een onbeperkt aantal livestreams en kunt gebruik maken van vele extra’s. Het aantal kijkers per stream is bij ons onbeperkt. Met onze pakketten betaalt u namelijk voor het verbruikte dataverkeer. 

ONS TEAM

Al meer dan 20 jaar ervaring met het livestreamen van audio en beeld

⭐⭐⭐⭐⭐

Camerabediening

1 tot 8 personen

Schakeltechnicus

1 persoon

Geluidstechnicus

1 persoon

Producent

1 persoon

Livestreamen van audio en video

Elke livestream kent haar eigen vormen en maten. Daarom bieden wij verschillende pakketten aan afhankelijk van uw situatie. Buiten onze pakketten om zijn er nog tal van opties mogelijk om u volledig te ontzorgen. Denk hierbij aan het aantal camera’s of de platformen waarop u wilt streamen. Als full service streaming provider leveren wij vanzelfsprekend alle professionele apparatuur en de mensen die daarvoor nodig zijn. We beschikken over eigen streamingsoftware welke afgesloten is voor ongenodigden. We maken bij het streamen van uw evenement dus geen gebruik van bijvoorbeeld YouTube waardoor we niet met vertraging of technische problemen kampen. Ook als er een slechte internet verbinding aanwezig is kunnen wij de livestream verzorgen. Dit doen we behulp van een mobiele 4G oplossing. Bent u benieuwd geworden naar hoe wij van betekenis kunnen zijn voor uw situatie? Of wilt u direct een aanvraag doen? Dat kan via onderstaand formulier.

STREAMPAKKET

v.a. € 199

Inclusief:
Terug luisteren of kijken via on demand
Onbeperkt aantal kijkers of luisteraars
Onbeperkt aantal livestreams

AANVRAAG

Wilt u direct een aanvraag doen voor het livestreamen van audio of video of wilt u vrijblijvend meer weten over onze streaming diensten? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.