030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

360 graden Video Streaming

Een professionele 360 video stream op locatie. Overal in Nederland en België vanaf €750. Geschikt voor livestreams en bedrijfsvideo’s.

7

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Gratis adviesgesprek op maat

360 graden video stream maken op locatie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u behulpzaam kan zijn op het gebied van 360 graden video streaming? Deze vorm van streaming is ook wel bekend als virtual reality streaming, of VR casting. Met deze vorm van streaming kan iemand die niet fysiek op een bepaalde plek aanwezig is toch rondkijken en meepraten alsof hij of zij er wel is. Zo hebben wij voor AB InBev de gehele fabriek virtueel in beeld gebracht. Met 360 graden live videostreaming maakt u het zo bijvoorbeeld een collega die in het buitenland zit mogelijk om toch bij een bepaalde bijeenkomst aanwezig te zijn. Zo zijn er natuurlijk nog veel meer voorbeelden te bedenken. Bij StreamProvider gaan we graag eens met u in gesprek om al deze mogelijkheden door te nemen.

StreamProvider is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van video streaming en 360 graden video producties. Wij zijn een van de 360 video streaming aanbieders die u de meeste mogelijkheden te bieden hebben. Zo hebben we bijvoorbeeld ook mobile streaming of multi format streaming op ons menu staan. Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van streaming. Dankzij de vele technische innovaties is het zelfs zo dat dit allemaal op zeer hoge kwaliteit kan. Het is niet zomaar meer een leuk extraatje, maar 360 graden live videostreaming is een serieuze optie die u bij StreamProvider heeft.

20

JAAR ERVARING

350+

TEVREDEN KLANTEN

Veelgestelde vragen inhuren 360 video stream

We beantwoorden al uw veelgestelde vragen over het inhuren van een 360 graden video stream. Mocht u toch nog vragen hebben, bel dan 030 – 23 62 635.

Wat kost een 360 video stream op locatie?

Dit kan per situatie verschillen. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit een cameraploeg met speciale 360 graden camera’s. Gemiddeld kost het bij ons tussen de €750 – €2.150 per dagdeel (excl. BTW). De prijs is afhankelijk van de benodigde apparatuur en het aantal crew medewerkers.

Wat is een 360 video stream op locatie?

U kunt ons inhuren voor bijvoorbeeld een rondleiding door uw bedrijf, een 360 graden tour, die wij voor u maken. Een levensechte belevenis. Zo hebben wij voor AB InBev de gehele fabriek en zalen virtueel in beeld gebracht.

Wat is voor mij de de beste opzet?

Wij leveren altijd maatwerk en bespreken samen de wensen die u heeft. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bepalen we wat er precies nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Met hoeveel mensen komt u naar onze locatie?

Dat kan vanaf één cameraman tot 3-8 crewleden bij een grote 360 graden productie. Uw wensen en ons advies bepalen samen waar we de crew en apparatuur inzetten voor de verschillende taken. Het gaat dan om het inzetten van de juiste techniek zoals beeld, licht en geluid.

Is het adviesgesprek en de offerte vrijblijvend?

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend, net als onze offerte op maat. Een 360 video stream inhuren op locatie is namelijk maatwerk. We willen u daarom geheel kosteloos een unieke offerte voor uw gewenste datum aanbieden.

360 graden video stream, productie op locatie in 4 stappen

Een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan telefonisch, fysiek of via een videogesprek.

ADVIES

U ontvangt binnen
24 uur een vrijblijvende offerte met uw wensen en geplande datum.

OFFERTE

Een perfecte voorbereiding is het halve werk. Dit doen we samen als één team!

PLANNING

Het is zover! We maken uw livestream of opname op locatie tot een succes.

AAN DE SLAG

360 video stream inhuren StreamProvider

Met een 360 video stream van StreamProvider haalt u de kennis in huis die nodig is om een perfecte 360 graden productie te maken. Wij bieden u alles wat u zoekt op het gebied van audio en video streaming. Heeft u een live evenement dat u uit wil zenden via Internet? Wij zorgen dat dit dan op hoge kwaliteit wordt geregeld. We hebben hier professionele camera’s klaarstaan, alsmede de professionals die nodig zijn om deze camera’s te bedienen.

Onze mensen brengen uw evenement niet alleen perfect in beeld, maar geven u ook advies over de manier waarop, alsmede het technische aspect van het streamen. Met een 360 video stream van StreamProvider heeft u de beschikking over alle camera’s en apparatuur die hiervoor nodig is. Zo wordt geen facet van uw productie buiten beeld gelaten.

Indien u een 360 video stream wilt laten maken, dan raden wij u aan om hier vandaag nog contact over op te nemen met ons. We spreken dan met u door wat voor er precies in beeld gebracht moet worden en hoe u dit geregeld wilt zien.

We adviseren u over het technische aspect, alsmede de mogelijkheden die wij u op het gebied van het streamen van beelden allemaal kunnen aanbieden. Met een samenwerking met StreamProvider zorgt u ervoor dat iedereen uw 360 graden stream kan bekijken, waar dan ook ter wereld.

Portfolio om trots op te zijn

Masterclass Renault Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Renault het huis van de toekomst, met auto, gepresenteerd aan bezoekers en pers. Voor de presentatie aan de internationale pers werd de livestream uitgezonden via de Renault bedrijfswebsite.

Jaaravond Finance on a Mission 2022

Een jaarlijks terugkerend evenement is Finance on a Mission. We verzorgen de gehele dag de livestream van dit evenement via ons video platform. Ook zorgen wij na afloop voor een aftermovie met een samenvatting van de dag.

Opening nieuw kantoor bouwbedrijf Vrolijk

Voor verschillende bedrijven en organisaties maken wij video’s die worden ingezet voor communicatie met klanten en/of medewerkers. Het kan zijn een promotievideo, productvideo of opening van een nieuw pand, zoals in dit voorbeeld.

Bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Adviesgesprek aanvragen

Onze video- en streamspecialist neemt contact met u op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Of bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Klanten vertellen…

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Vlak voor de lezing en kerstborrel die we voor onze studenten hadden geregeld, werden de corona maatregelen opnieuw strenger. StreamProvider reageerde snel, dacht mee en bleek binnen het marktaanbod ook nog eens verreweg de goedkoopste. De livestream verliep vlekkeloos. We hadden echte professionals aan het werk. De communicatie, zowel voorafgaand als erna, was altijd direct en duidelijk.

Femke Baljet

Schrijversvakschool

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com