030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

Promotiefilm laten maken

Een professionele promotiefilm laten maken op locatie. Overal in Nederland en België vanaf €750. Geschikt voor livestreams en bedrijfsvideo’s.

7

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Gratis adviesgesprek op maat

Promotiefilm laten maken op locatie

Wilt u uw bedrijf of evenement laten promoten en zoekt u nu een professioneel bedrijf dat u hierbij kan helpen? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met StreamProvider. We hebben namelijk mensen klaarstaan die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om een succesvolle, aansprekende en professionele promotiefilm te maken. Wilt u door ons uw promotiefilm laten maken? Dan gaan we graag een keer met u om tafel om alle mogelijkheden op dit gebied eens goed met u door te nemen. We hebben mensen en materiaal klaarstaan om van uw film een succes te maken.

 

We staan klaar om een film te maken voor alle verschillende wensen die er op dit gebied kunnen zijn. U kunt ervoor kiezen om een kort promotiefilmpje te laten maken voor op Internet, maar een professionele promotiefilm laten maken die een stuk langer is behoort ook tot de mogelijkheden. We hebben door de jaren heen een groot aantal verschillende films gemaakt, altijd tot grote tevredenheid van onze klanten. We verzorgen hierbij voor u zowel beeld als geluid. Samen met u beginnen we het proces door een plan te maken van wat we allemaal willen laten zien.

 

20

JAAR ERVARING

350+

TEVREDEN KLANTEN

Veelgestelde vragen promotiefilm laten maken

We beantwoorden al uw veelgestelde vragen over het maken van een promotiefilm. Mocht u toch nog vragen hebben, bel dan 030 – 23 62 635.

Wat kost een promotiefilm laten maken?

Dit kan per situatie verschillen. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit 1, 2 of 3 camera’s. Met of zonder schakelregie, audiotechnicus, licht en geluid, aantal crew leden etc. Gemiddeld kost het bij ons tussen de €750 – €2.150 per dagdeel (excl. BTW). De prijs is afhankelijk van de benodigde apparatuur en het aantal crew medewerkers. Los daarvan komt er ook de prijs per uur voor montage werkzaamheden bij.

Waarom een promotiefilm laten maken?

Staat er een spetterend evenement op de planning? Gaat je bedrijf een nieuw product op de markt brengen? Er is geen betere manier om deze bij je doelgroep onder de aandacht te brengen dan met een promotiefilm! Samen met jouw gaan we een promotiefilm maken die écht indruk maakt

Wat is voor mijn ons de beste opzet?

Wij leveren altijd maatwerk en bespreken samen de wensen die u heeft. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bepalen we wat er precies nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Met hoeveel mensen komt de cameraploeg naar onze locatie?

Dat kan vanaf één cameraman (voor bijvoorbeeld een lezing of webinar) tot 3-8 crewleden bij een groot evenement. Uw wensen en ons advies bepalen samen waar we de crew en apparatuur inzetten voor de verschillende taken. Het gaat dan om het inzetten van de juiste techniek zoals beeld, licht en geluid.

Is het adviesgesprek en de offerte vrijblijvend?

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend, net als onze offerte op maat. Een promotiefilm laten maken op locatie is namelijk maatwerk. We willen u daarom geheel kosteloos een unieke offerte voor uw gewenste datum aanbieden.

Promotiefilm laten maken op locatie in 4 stappen

Een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan telefonisch, fysiek of via een videogesprek.

ADVIES

U ontvangt binnen
24 uur een vrijblijvende offerte met uw wensen en geplande datum.

OFFERTE

Een perfecte voorbereiding is het halve werk. Dit doen we samen als één team!

PLANNING

Het is zover! We maken uw livestream of opname op locatie tot een succes.

AAN DE SLAG

Promotiefilm laten maken door StreamProvider

Wanneer u ons wilt inschakelen om uw promotiefilm te laten maken samen met StreamProvider haalt u de kennis in huis die nodig is om een perfecte presentatie af te geven. Wij bieden u alles wat u zoekt op het gebied van audio en video.  We hebben hier professionele HP-camera’s klaarstaan, alsmede de professionals die nodig zijn om deze camera’s te bedienen.

Onze mensen brengen uw evenement niet alleen perfect in beeld, maar geven u ook advies over de manier waarop, alsmede het technische aspect van het filmen op locatie. Bij het maken van een promotiefilm in samenwerking met StreamProvider heeft u de beschikking over 1 tot wel 8 camera’s. Zo wordt geen facet van uw productie buiten beeld gelaten.

Indien u een promotiefilm wilt laten maken, dan raden wij u aan om hier vandaag nog contact over op te nemen met ons. We spreken dan met u door wat er in beeld gebracht moet worden en hoe u dit geregeld wilt zien.

We adviseren u over het technische aspect, alsmede de mogelijkheden die wij u op het gebied van het filmen van beelden allemaal kunnen aanbieden. Met een samenwerking met StreamProvider zorgt u ervoor dat iedereen uw evenement kan volgen, waar dan ook ter wereld.

Portfolio om trots op te zijn

Masterclass Renault Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Renault het huis van de toekomst, met auto, gepresenteerd aan bezoekers en pers. Voor de presentatie aan de internationale pers werd de livestream uitgezonden via de Renault bedrijfswebsite.

Jaaravond Finance on a Mission 2022

Een jaarlijks terugkerend evenement is Finance on a Mission. We verzorgen de gehele dag de livestream van dit evenement via ons video platform. Ook zorgen wij na afloop voor een aftermovie met een samenvatting van de dag.

Opening nieuw kantoor bouwbedrijf Vrolijk

Voor verschillende bedrijven en organisaties maken wij video’s die worden ingezet voor communicatie met klanten en/of medewerkers. Het kan zijn een promotievideo, productvideo of opening van een nieuw pand, zoals in dit voorbeeld.

Bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Adviesgesprek aanvragen

Onze video- en streamspecialist neemt contact met u op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Of bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Klanten vertellen…

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Vlak voor de lezing en kerstborrel die we voor onze studenten hadden geregeld, werden de corona maatregelen opnieuw strenger. StreamProvider reageerde snel, dacht mee en bleek binnen het marktaanbod ook nog eens verreweg de goedkoopste. De livestream verliep vlekkeloos. We hadden echte professionals aan het werk. De communicatie, zowel voorafgaand als erna, was altijd direct en duidelijk.

Femke Baljet

Schrijversvakschool

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com