030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

Concert streamen

Professioneel een concert streamen op locatie. Overal in Nederland en België vanaf €750. Geschikt voor livestreams en bedrijfsvideo’s.

7

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Gratis adviesgesprek op maat

Concert streamen op locatie

 Bent u betrokken bij de organisatie van een concert en wilt u er voor zorgen dat dit door zoveel mogelijk mensen gevolgd kan worden? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Streamprovider.tv. Wij zijn de specialisten op het gebied van het verzorgen van streams voor grote groepen mensen. We bieden u een stream van hoge kwaliteit, die geheel veilig en stabiel is. Een stream die over de hele wereld gevolgd kan worden. Ons creatieve filmteam zorgt ervoor dat deze stream met professionele camera’s wordt opgenomen en uitgezonden. Zo kan iedereen die dat wil optimaal genieten van uw concert!

 

Concerten streamen behoort tot de specialiteiten van Streamprovider.tv. We hebben mensen in dienst die graag voor u aan de slag gaan met het streamen van producties. We hebben door de jaren heen heel wat concerten gestreamd. U kunt ervoor kiezen om de stream beschikbaar te maken voor slechts een kleine groep mensen, maar u mag ook contact met ons opnemen als u wilt dat een grote groep mensen van de stream kan genieten. Wij zorgen voor zowel beeld en geluid als het technische plaatje dat om de hoek komt kijken bij een stream voor concerten. Dit om ervoor te zorgen dat uw publiek zonder problemen van de stream kan genieten.

 

20

JAAR ERVARING

350+

TEVREDEN KLANTEN

Veelgestelde vragen concert streamen

We beantwoorden al uw veelgestelde vragen over het streamen van een concert. Mocht u toch nog vragen hebben, bel dan 030 – 23 62 635.

Wat kost een concert streamen op locatie?

Dit kan per situatie verschillen. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit 1, 2 ,3 of meer camera’s. Met of zonder schakelregie, audiotechnicus, licht en geluid, aantal crew leden etc. Gemiddeld kost het bij ons tussen de €750 – €2.150 per dagdeel (excl. BTW). De prijs is afhankelijk van de benodigde apparatuur en het aantal crew medewerkers.

Wat streamen wij zoal?

Denk bijvoorbeeld aan webinars, lezingen, perspresentaties, uitvaarten, workshops of diploma-uitreikingen. Naast een livestream filmen we ook bedrijfsvideo’s of aftermovies. Deze worden naar wens ook voor u gemonteerd.

Wat is voor mijn gewenste livestream of video de beste opzet?

Wij leveren altijd maatwerk en bespreken samen de wensen die u heeft. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bepalen we wat er precies nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Met hoeveel mensen komt de cameraploeg naar onze locatie?

Dat kan vanaf één cameraman (voor bijvoorbeeld een lezing of webinar) tot 3-8 crewleden bij een groot evenement. Uw wensen en ons advies bepalen samen waar we de crew en apparatuur inzetten voor de verschillende taken. Het gaat dan om het inzetten van de juiste techniek zoals beeld, licht en geluid.

Is het adviesgesprek en de offerte vrijblijvend?

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend, net als onze offerte op maat. Een concert streamen op locatie is namelijk maatwerk. We willen u daarom geheel kosteloos een unieke offerte voor uw gewenste datum aanbieden.

Concert streamen op locatie in 4 stappen

Een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan telefonisch, fysiek of via een videogesprek.

ADVIES

U ontvangt binnen
24 uur een vrijblijvende offerte met uw wensen en geplande datum.

OFFERTE

Een perfecte voorbereiding is het halve werk. Dit doen we samen als één team!

PLANNING

Het is zover! We maken uw livestream of opname op locatie tot een succes.

AAN DE SLAG

Concert streamen op locatie via StreamProvider

Gaat u een concert streamen met StreamProvider dan haalt u de kennis in huis die nodig is om een perfecte presentatie en live show af te geven. Wij bieden u alles wat u zoekt op het gebied van audio en video streaming. Heeft u een live evenement dat u uit wil zenden via Internet? Wij zorgen dat dit dan op hoge kwaliteit wordt geregeld. We hebben hier professionele camera’s klaarstaan, alsmede de professionals die nodig zijn om deze camera’s te bedienen.

Onze mensen brengen uw concert niet alleen perfect in beeld, maar geven u ook advies over de manier waarop, alsmede het technische aspect van het streamen. Met een concert stream van StreamProvider heeft u de beschikking over 1 tot wel 8 camera’s. Zo wordt geen facet van uw productie buiten beeld gelaten.

Indien u een concert wilt laten live streamen, dan raden wij u aan om hier vandaag nog contact over op te nemen met ons. We spreken dan met u door wat voor evenement er in beeld gebracht moet worden en hoe u dit geregeld wilt zien.

We adviseren u over het technische aspect, alsmede de mogelijkheden die wij u op het gebied van het streamen van beelden allemaal kunnen aanbieden. Een samenwerking met StreamProvider zorgt u ervoor dat iedereen uw evenement kan volgen, waar dan ook ter wereld.

Portfolio om trots op te zijn

Concert Acva juni 2022

Mooi zomerconcert vanuit Den Haag.
Het was een heel bijzonder weekend, met zoveel positieve reacties! Heel fijn en een geweldige ervaring, voor de kinderen en andere uitvoerenden, maar ook voor de ACVA zelf!

Jaaravond Finance on a Mission 2022

Een jaarlijks terugkerend evenement is Finance on a Mission. We verzorgen de gehele dag de livestream van dit evenement via ons video platform. Ook zorgen wij na afloop voor een aftermovie met een samenvatting van de dag.

Opening nieuw kantoor bouwbedrijf Vrolijk

Voor verschillende bedrijven en organisaties maken wij video’s die worden ingezet voor communicatie met klanten en/of medewerkers. Het kan zijn een promotievideo, productvideo of opening van een nieuw pand, zoals in dit voorbeeld.

Bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Adviesgesprek aanvragen

Onze video- en streamspecialist neemt contact met u op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Of bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Klanten vertellen…

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Vlak voor de lezing en kerstborrel die we voor onze studenten hadden geregeld, werden de corona maatregelen opnieuw strenger. StreamProvider reageerde snel, dacht mee en bleek binnen het marktaanbod ook nog eens verreweg de goedkoopste. De livestream verliep vlekkeloos. We hadden echte professionals aan het werk. De communicatie, zowel voorafgaand als erna, was altijd direct en duidelijk.

Femke Baljet

Schrijversvakschool

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com