030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

Virtual reality streaming

Professioneel virtual reality streamen op locatie. Overal in Nederland en België vanaf €750. Geschikt voor livestreams en bedrijfsvideo’s.

7

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Gratis adviesgesprek op maat

Virtual reality streaming op locatie

Op het gebied van virtual reality is er tegenwoordig veel mogelijk. Dit is ook niet zo gek, want VR is steeds populairder aan het worden. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gehoord van virtual reality streaming? Hiermee kunt u een gesprek houden met een persoon die helemaal niet bij u in de buurt is. Deze persoon kan dan dankzij virtual reality video streaming om zich heen kijken in de ruimte waar de streaming gedaan wordt en ook aan de gesprekken hier deelnemen. Ideaal als u video beelden heeft die u wereldwijd wilt delen, denk aan bouwplaatsen, architecten e.d, bijvoorbeeld als u contact heeft met een klant in het buitenland. Voor virtual reality streaming diensten op maat neemt u contact op met StreamProvider. Ons bedrijf is gevestigd in Nederland, maar virtual reality streaming gaat natuurlijk wereldwijd, er zijn geen beperkingen.

 

Tussen de virtual reality streaming aanbieders is StreamProvider een opvallende verschijning. Ons bedrijf biedt namelijk ongeëvenaarde kwaliteit en een zeer breed scala aan diensten. Vandaar ook dat we u aanraden om eens contact met ons op te nemen voor alle mogelijke streaming diensten die er maar te bedenken zijn. We kunnen voor u een bijeenkomst of evenement streamen, een bedrijfsvideo maken of voor virtual reality streaming zorgen. Dit is een perfecte manier om mensen betrokken te laten zijn bij een bijeenkomst, en video beelden te delen zonder dat ze daadwerkelijk bij u op locatie hoeven te zijn.

 

20

JAAR ERVARING

350+

TEVREDEN KLANTEN

Veelgestelde vragen inhuren virtual reality streaming 

We beantwoorden al uw veelgestelde vragen over een virtual reality stream. Mocht u toch nog vragen hebben, bel dan 030 – 23 62 635.

Wat kost virtual reality streaming?

Dit kan per situatie verschillen. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit een cameraploeg met speciale 360 graden camera’s. Gemiddeld kost het bij ons tussen de €750 – €2.150 per dagdeel (excl. BTW). De prijs is afhankelijk van de benodigde apparatuur en het aantal crew medewerkers.

Wat is een virtual reality stream nu eigenlijk?

U kunt ons inhuren voor bijvoorbeeld een rondleiding door uw bedrijf, een 360 graden tour, die wij voor u maken. Een levensechte belevenis. Zo hebben wij voor AB InBev de gehele fabriek en zalen virtueel in beeld gebracht.

Wat is voor mijn gewenste livestream of video de beste opzet?

Wij leveren altijd maatwerk en bespreken samen de wensen die u heeft. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bepalen we wat er precies nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Met hoeveel mensen komt de cameraploeg naar onze locatie?

Dat kan vanaf één cameraman (voor bijvoorbeeld een lezing of webinar) tot 3-8 crewleden bij een groot evenement. Uw wensen en ons advies bepalen samen waar we de crew en apparatuur inzetten voor de verschillende taken. Het gaat dan om het inzetten van de juiste techniek zoals beeld, licht en geluid.

Is het adviesgesprek en de offerte vrijblijvend?

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend, net als onze offerte op maat. Virtual reality streaming inhuren op locatie is namelijk maatwerk. We willen u daarom geheel kosteloos een unieke offerte voor uw gewenste datum aanbieden.

Virtual reality streaming op locatie in 4 stappen

Een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan telefonisch, fysiek of via een videogesprek.

ADVIES

U ontvangt binnen
24 uur een vrijblijvende offerte met uw wensen en geplande datum.

OFFERTE

Een perfecte voorbereiding is het halve werk. Dit doen we samen als één team!

PLANNING

Het is zover! We maken uw livestream of opname op locatie tot een succes.

AAN DE SLAG

Virtual reality streaming door StreamProvider

Met een virtual reality stream van StreamProvider haalt u de kennis in huis die nodig is om een perfecte virtual reality productie te maken. Wij bieden u alles wat u zoekt op het gebied van audio en video streaming. Heeft u een situatie waarbij u beelden wilt delen en dat u deze uit wilt zenden via Internet? Wij zorgen dat dit dan op hoge kwaliteit wordt geregeld. We hebben hier professionele camera’s klaarstaan, alsmede de professionals die nodig zijn om deze camera’s te bedienen.

Onze mensen brengen uw evenement niet alleen perfect in beeld, maar geven u ook advies over de manier waarop, alsmede het technische aspect van het streamen. Met een virtual reality stream van StreamProvider heeft u de beschikking over alle camera’s en apparatuur die hiervoor nodig is. Zo wordt geen facet van uw productie buiten beeld gelaten.

Indien u een virtual reality stream overweegt, dan raden wij u aan om hier vandaag nog contact over op te nemen met ons. We spreken dan met u door wat er in beeld gebracht moet worden en hoe u dit geregeld wilt zien.

We adviseren u over het technische aspect, alsmede de mogelijkheden die wij u op het gebied van het streamen van beelden allemaal kunnen aanbieden. Met een samenwerking met StreamProvider zorgt u ervoor dat iedereen uw evenement kan volgen, waar dan ook ter wereld.

Portfolio om trots op te zijn

Masterclass Renault Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Renault het huis van de toekomst, met auto, gepresenteerd aan bezoekers en pers. Voor de presentatie aan de internationale pers werd de livestream uitgezonden via de Renault bedrijfswebsite.

Jaaravond Finance on a Mission 2022

Een jaarlijks terugkerend evenement is Finance on a Mission. We verzorgen de gehele dag de livestream van dit evenement via ons video platform. Ook zorgen wij na afloop voor een aftermovie met een samenvatting van de dag.

Opening nieuw kantoor bouwbedrijf Vrolijk

Voor verschillende bedrijven en organisaties maken wij video’s die worden ingezet voor communicatie met klanten en/of medewerkers. Het kan zijn een promotievideo, productvideo of opening van een nieuw pand, zoals in dit voorbeeld.

Bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Adviesgesprek aanvragen

Onze video- en streamspecialist neemt contact met u op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Of bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Klanten vertellen…

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Vlak voor de lezing en kerstborrel die we voor onze studenten hadden geregeld, werden de corona maatregelen opnieuw strenger. StreamProvider reageerde snel, dacht mee en bleek binnen het marktaanbod ook nog eens verreweg de goedkoopste. De livestream verliep vlekkeloos. We hadden echte professionals aan het werk. De communicatie, zowel voorafgaand als erna, was altijd direct en duidelijk.

Femke Baljet

Schrijversvakschool

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com