030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

Live uitvaart

Een uitvaart professioneel laten streamen op locatie. Overal in Nederland en België vanaf €750. 

7

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Gratis adviesgesprek op maat

Uitvaart live stream, met respect op locatie

Is er een naaste overleden en bent u nu bezig met het regelen van de uitvaart? Er komt dan veel op u af. Het is natuurlijk al een moeilijke periode, waar dan ook nog eens veel regelwerk bij komt kijken. U wilt het daarmee mogelijk maken dat zoveel mogelijk mensen de uitvaart kunnen volgen. Het is dan natuurlijk altijd mogelijk dat er naasten zijn die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn. Mensen die bijvoorbeeld in het buitenland zitten en geen mogelijkheid hebben om naar Nederland te komen. Maar het kan ook zijn dat de uitvaart niet in Nederland is en dat er mensen in Nederland zijn die de uitvaart toch mee willen kunnen maken. U bent dan bij StreamProvider aan het juiste adres voor een bedrijf dat live de uitvaart uit kan zenden.

 

StreamProvider is een specialist op het gebied van het streamen van allerhande verschillende evenementen. We kunnen bijvoorbeeld grote sportwedstrijden en concerten streamen voor een publiek dat uit duizenden mensen bestaat. Maar we staan ook klaar voor gebeurtenissen op kleinere schaal. Een vergadering waar niet iedereen bij aanwezig kan zijn, of een uitvaart. We gaan hierbij altijd geheel discreet te werk. We zorgen er voor dat niemand die niet aanwezig mag zijn bij de uitvaart toegang heeft tot de stream. We stellen samen met u een lijst op van mensen die de stream moeten kunnen volgen en zorgen er dan voor dat dit ook geheel professioneel gebeurt.

 

20

JAAR ERVARING

350+

TEVREDEN KLANTEN

Portfolio om trots op te zijn

Masterclass Renault Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Renault het huis van de toekomst, met auto, gepresenteerd aan bezoekers en pers. Voor de presentatie aan de internationale pers werd de livestream uitgezonden via de Renault bedrijfswebsite.

Jaaravond Finance on a Mission 2022

Een jaarlijks terugkerend evenement is Finance on a Mission. We verzorgen de gehele dag de livestream van dit evenement via ons video platform. Ook zorgen wij na afloop voor een aftermovie met een samenvatting van de dag.

Opening nieuw kantoor bouwbedrijf Vrolijk

Voor verschillende bedrijven en organisaties maken wij video’s die worden ingezet voor communicatie met klanten en/of medewerkers. Het kan zijn een promotievideo, productvideo of opening van een nieuw pand, zoals in dit voorbeeld.

Bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Veelgestelde vragen inhuren live uitvaart

We beantwoorden al uw veelgestelde vragen over het inhuren van een professionele live stream voor een uitvaart. Mocht u toch nog vragen hebben, bel dan 030 – 23 62 635.

Wat kost een uitvaart live streamen op locatie?

Dit kan per situatie verschillen. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit 1, 2 of 3 camera’s. Met of zonder schakelregie, audiotechnicus, licht en geluid, aantal crew leden etc. Gemiddeld kost het bij ons tussen de €750 – €2.150 per dagdeel (excl. BTW). De prijs is afhankelijk van de benodigde apparatuur en het aantal crew medewerkers.

Heeft u ervaring met het streamen van een uitvaart?

Jazeker. Wij hebben de afgelopen jaren vele uitvaarten morgen live streamen. Vooral tijdens corona hebben we hierbij veel families mogen bedienen.

Wat is voor mijn gewenste livestream of video de beste opzet?

Wij leveren altijd maatwerk en bespreken samen de wensen die u heeft. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bepalen we wat er precies nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Met hoeveel mensen komt de cameraploeg naar onze locatie?

Dat kan vanaf één cameraman (voor bijvoorbeeld een lezing of webinar) tot 3-8 crewleden bij een groot evenement. Uw wensen en ons advies bepalen samen waar we de crew en apparatuur inzetten voor de verschillende taken. Het gaat dan om het inzetten van de juiste techniek zoals beeld, licht en geluid.

Is het adviesgesprek en de offerte vrijblijvend?

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend, net als onze offerte op maat. Een live uitvaartinhuren op locatie is namelijk maatwerk. We willen u daarom geheel kosteloos een unieke offerte voor uw gewenste datum aanbieden.

Professionele livestream uitvaart op locatie in 4 stappen

Een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan telefonisch, fysiek of via een videogesprek.

ADVIES

U ontvangt binnen
24 uur een vrijblijvende offerte met uw wensen en geplande datum.

OFFERTE

Een perfecte voorbereiding is het halve werk. Dit doen we samen als één team!

PLANNING

Het is zover! We maken uw livestream of opname op locatie tot een succes.

AAN DE SLAG

Live stream bij een uitvaart via StreamProvider

Met een live stream van StreamProvider haalt u de kennis in huis die nodig is de uitzending respectvol te laten verlopen. Wij bieden u alles wat u zoekt op het gebied van audio en video streaming. Heeft u een uitvaart die u uit wil zenden via Internet? Wij zorgen dat dit dan op hoge kwaliteit wordt geregeld. We hebben hier professionele camera’s klaarstaan, alsmede de professionals die nodig zijn om deze camera’s te bedienen.

Onze mensen brengen de uitvaart niet alleen met respect in beeld, maar geven u ook advies over de manier waarop, alsmede het technische aspect van het streamen. Met een live stream van StreamProvider heeft u de beschikking over tot wel vier camera’s. Zo wordt geen facet van uw ceremonie buiten beeld gelaten.

Indien u ons wilt inhuren, dan raden wij u aan om hier vandaag nog contact over op te nemen met ons. We spreken dan met u door wat voor er in beeld gebracht moet worden en hoe u dit geregeld wilt zien.

We adviseren u over het technische aspect, alsmede de mogelijkheden die wij u op het gebied van het streamen van beelden allemaal kunnen aanbieden. Met een samenwerking met StreamProvider zorgt u ervoor dat iedereen de uitvaart kan volgen, respectvol, waar dan ook ter wereld.

Adviesgesprek aanvragen

Onze video- en streamspecialist neemt contact met u op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Of bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Klanten vertellen…

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Vlak voor de lezing en kerstborrel die we voor onze studenten hadden geregeld, werden de corona maatregelen opnieuw strenger. StreamProvider reageerde snel, dacht mee en bleek binnen het marktaanbod ook nog eens verreweg de goedkoopste. De livestream verliep vlekkeloos. We hadden echte professionals aan het werk. De communicatie, zowel voorafgaand als erna, was altijd direct en duidelijk.

Femke Baljet

Schrijversvakschool

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com