030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

Livestream bruiloft

Professioneel een bruiloft livestreamen op locatie. Overal in Nederland en België vanaf €750. Geschikt voor livestreams en bedrijfsvideo’s.

7

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Gratis adviesgesprek op maat

Livestream van uw bruiloft op locatie

Staat u op het punt te gaan trouwen en wilt u dit met zoveel mogelijk mensen delen? Dan raden wij u aan om eens een livestream van uw bruiloft te overwegen. Met een dergelijke stream is het namelijk voor een grotere groep mensen mogelijk om bij uw bruiloft aanwezig te zijn. Ook als u bijvoorbeeld vrienden of familie in het buitenland heeft maakt u het op deze manier mogelijk om toch de bruiloft bij te wonen. Een bruiloft live streamen is een van de specialiteiten van StreamProvider. We hebben zowel de technische middelen als professionele mensen klaarstaan om van uw bruiloftsstream een echt succes te maken.

 

Een bruiloft is een van de mooiste dagen van uw leven. Dan wilt u geen zorgen hebben over of de stream wel goed te volgen is. Wij nemen u dit dan ook allemaal uit handen. Onze mensen nemen plaats achter de camera en zorgen ervoor dat alles goed in beeld wordt gebracht. Uiteraard nemen we dan van tevoren contact met u op om samen met bekijken hoe u de stream in wilt delen. Ook het technische plaatje nemen we dan met u door. Zo weet u zeker dat u straks een stream heeft waar u trots op mag zijn en die mensen met veel plezier zullen volgen.

 

20

JAAR ERVARING

350+

TEVREDEN KLANTEN

Veelgestelde vragen bruiloft livestreamen

We beantwoorden al uw veelgestelde vragen over een bruiloft stream. Mocht u toch nog vragen hebben, bel dan 030 – 23 62 635.

Wat kost een bruiloft livestream op locatie?

Dit kan per situatie verschillen. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit 1, 2 of 3 camera’s. Met of zonder schakelregie, audiotechnicus, licht en geluid, aantal crew leden etc. Gemiddeld kost het bij ons tussen de €750 – €2.150 per dagdeel (excl. BTW). De prijs is afhankelijk van de benodigde apparatuur en het aantal crew medewerkers.

Hebben jullie ervaring met het live streamen van een bruiloft?

Jazeker. Wij hebben de afgelopen jaren vele bruiloften mogen live streamen. Voor u een onvergetelijk mooie dag, en wij doen dit werk met groot plezier en vakkundigheid. Naast een livestream kunnen we voor u ook een aftermovie maken. Deze wordt naar wens voor u gemonteerd.

Wat is voor mijn gewenste livestream of video de beste opzet?

Wij leveren altijd maatwerk en bespreken samen de wensen die u heeft. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bepalen we wat er precies nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Met hoeveel mensen komt de cameraploeg naar onze locatie?

Dat kan vanaf één cameraman (voor bijvoorbeeld een lezing of webinar) tot 3-8 crewleden bij een groot evenement. Uw wensen en ons advies bepalen samen waar we de crew en apparatuur inzetten voor de verschillende taken. Het gaat dan om het inzetten van de juiste techniek zoals beeld, licht en geluid.

Is het adviesgesprek en de offerte vrijblijvend?

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend, net als onze offerte op maat. Een bruiloft livestream inhuren op locatie is namelijk maatwerk. We willen u daarom geheel kosteloos een unieke offerte voor uw gewenste datum aanbieden.

Livestream bruiloft op locatie in 4 stappen

Een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan telefonisch, fysiek of via een videogesprek.

ADVIES

U ontvangt binnen
24 uur een vrijblijvende offerte met uw wensen en geplande datum.

OFFERTE

Een perfecte voorbereiding is het halve werk. Dit doen we samen als één team!

PLANNING

Het is zover! We maken uw livestream of opname op locatie tot een succes.

AAN DE SLAG

Livestream op uw bruiloft met StreamProvider

Met een cameraman of filmploeg van StreamProvider haalt u de kennis in huis die nodig is om een livestream op uw bruiloft zorgeloos te laten verlopen. Wij bieden u alles wat u zoekt op het gebied van audio en video streaming. Heeft u een bruiloft dat u uit wilt zenden via Internet? Wij zorgen dat dit dan op hoge kwaliteit wordt geregeld. We hebben hier professionele camera’s klaarstaan, alsmede de professionals die nodig zijn om deze camera’s te bedienen.

Onze mensen brengen uw bruiloft niet alleen perfect in beeld, maar geven u ook advies over de manier waarop, alsmede het technische aspect van het streamen. Met een live stream van StreamProvider heeft u de beschikking over 1 tot wel 8 camera’s. Zo wordt geen facet van uw bruiloft buiten beeld gelaten.

Indien u een filmploeg  of cameraman wilt inhuren voor uw bruiloft, dan kunt u hier vandaag nog contact over opnemen met ons voor een gratis adviesgesprek. We spreken dan met u door hoe de bruiloft in beeld gebracht moet worden en hoe wij dit voor u aanpakken.

We adviseren u over het technische aspect, alsmede de mogelijkheden die wij u op het gebied van het streamen van beelden allemaal kunnen aanbieden.  Met een professionele samenwerking met StreamProvider zorgt u ervoor dat iedereen uw evenement kan volgen, waar dan ook ter wereld.

Portfolio om trots op te zijn

Masterclass Renault Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Renault het huis van de toekomst, met auto, gepresenteerd aan bezoekers en pers. Voor de presentatie aan de internationale pers werd de livestream uitgezonden via de Renault bedrijfswebsite.

Jaaravond Finance on a Mission 2022

Een jaarlijks terugkerend evenement is Finance on a Mission. We verzorgen de gehele dag de livestream van dit evenement via ons video platform. Ook zorgen wij na afloop voor een aftermovie met een samenvatting van de dag.

Opening nieuw kantoor bouwbedrijf Vrolijk

Voor verschillende bedrijven en organisaties maken wij video’s die worden ingezet voor communicatie met klanten en/of medewerkers. Het kan zijn een promotievideo, productvideo of opening van een nieuw pand, zoals in dit voorbeeld.

Bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Adviesgesprek aanvragen

Onze video- en streamspecialist neemt contact met u op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Of bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Klanten vertellen…

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Vlak voor de lezing en kerstborrel die we voor onze studenten hadden geregeld, werden de corona maatregelen opnieuw strenger. StreamProvider reageerde snel, dacht mee en bleek binnen het marktaanbod ook nog eens verreweg de goedkoopste. De livestream verliep vlekkeloos. We hadden echte professionals aan het werk. De communicatie, zowel voorafgaand als erna, was altijd direct en duidelijk.

Femke Baljet

Schrijversvakschool

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com