StreamProvider | Woningfotografie, woningfotograaf, fotograaf woning
 

WONINGFOTOGRAFIE

Bent u op zoek naar een cameraploeg voor een presentatie, bedrijfsvideo of streamingevenement? Met StreamProvider haalt u de kennis, expertise en apparatuur in huis om jouw project helemaal naar wens in beeld te brengen. Bij ons bent u in goede handen. Klik op de knop voor meer informatie of bel direct naar 030 – 2362635.

CAMERAPLOEG INHUREN

Bent u op zoek naar een cameraploeg voor een presentatie, bedrijfsvideo of streamingevenement? Met StreamProvider haalt u de kennis, expertise en apparatuur in huis om jouw project helemaal naar wens in beeld te brengen. Bij ons bent u in goede handen. Klik op de knop voor meer informatie of bel direct naar 030 – 2362635.

WONINGFOTOGRAFIE

De beste fotografie van uw woning

Wilt u een woning verkopen en bent u nu op zoek naar een professionele fotograaf? Een expert op dit gebied die precies weet hoe u het beste uw woning aan potentiele kopers kunt laten zien? Neem dan vandaag nog contact op met Streamprovider. Wij zijn de experts die u zoekt op dit gebied. Als wij aan de slag gaan met woningfotografie, dan kunt u er op rekenen dat uw huis, of het huis dat u als makelaar gaat verkopen, er op zijn best uit zal zien! U verwacht perfectie van een professionele woningfotograaf, bij ons krijgt u deze ook. Als onze fotograaf uw woning op de kiek zet, dan krijgen mensen pas echt een goed beeld van wat ze kunnen verwachten.

Meer weten over woningfotografie? 

Als wij aan de slag gaan met woningfotografie, dan krijgt u niet alleen maar een paar leuke kiekjes waarmee u binnen-en buitenkant van uw huis kunt laten zien. Wij zorgen namelijk ook voor 360 graden fotografie, luchtfotografie en beelden die vanuit een drone zijn gemaakt. Op deze manier gaat uw woning veel meer leven voor uw potentiele kopers! Naast de mooiste foto’s maken als woningfotograaf kunnen wij voor u ook een mooie video maken van uw woning. De combinatie van foto en video zorgen ervoor dat uw huis de markt weer afvliegt!

Laat onze fotograaf uw woning fotograferen! 

Uw woning gaat niet snel verkocht worden als u hier kiekjes van laat maken door iemand die geen of weinig verstand van zaken heeft. Beter is het om ons dit te laten doen, zodat u er zeker van kunt zijn dat er met een professioneel oog naar uw woning wordt gekeken. Wij pikken de details eruit waarmee uw huis er op zijn voordeligst uit komt te zien. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek, waarin we dan gelijk uw wensen op dit gebied met u door gaan nemen.

Wat kost het?

Bij ons hebt u de keuze uit verschillende pakketten met bijbehorende diensten. Zo hebt u keuze uit 1, 2 of 3 camera’s. Gemiddeld kost het bij ons zo’n 750,- tot 1.000  inclusief BTW all in. Dat betekent dus inclusief cameraman, camera, eigen platform en pagina met AVG beveiliging, streampakket met voldoende data, reiskosten en de opnames achteraf. 

ONS TEAM

Al meer dan 20 jaar ervaring met het vastleggen van beelden en livestreamen

⭐⭐⭐⭐⭐

Camerabediening

1 tot 8 personen

Schakeltechnicus

1 persoon

Geluidstechnicus

1 persoon

Producent

1 persoon

Cameraploeg inhuren en livestreamen

Een cameraploeg inhuren voor het filmen van een presentatie, webinar, muziekevenement, conferentie, bruiloft, uitvaart of een ander denkbaar live evenement? Als full service streaming provider leveren wij vanzelfsprekend alle professionele apparatuur en de mensen die daarvoor nodig zijn. We beschikken over eigen streamingsoftware welke afgesloten is voor ongenodigden. We maken bij het streamen van uw evenement dus geen gebruik van bijvoorbeeld YouTube waardoor we niet met vertraging of technische problemen kampen. Ook als er een slechte internet verbinding aanwezig is kunnen wij de livestream verzorgen. Dit doen we behulp van een mobiele 4G oplossing. Bent u benieuwd geworden naar hoe wij van betekenis kunnen zijn voor uw situatie? Of wilt u direct een aanvraag doen? Dat kan via onderstaand formulier.

CAMERAPLOEG INHUREN

v.a. € 750

Duur uitvoering:
1 dagdeel/4 uur

Inclusief:
Camera/regie/licht/geluid
1 cameraman voor de live regie en het schakelen van de beelden

AANVRAAG

Wilt u direct een aanvraag doen voor het inhuren van een cameraploeg of wilt u vrijblijvend meer weten over onze streaming diensten? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.