030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

Vacaturevideo laten maken

Een professionele vacaturevideo laten maken op locatie. Want beeld zegt meer dan tekst! 

7

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Gratis adviesgesprek op maat

Vacaturevideo laten maken op locatie

Bent u op zoek naar medewerkers die perfect voldoen aan uw specifieke wensen en zoektocht? Mensen die niet alleen over de benodigde vaardigheden beschikken, maar die ook graag voor u willen werken en goed passen bij uw bedrijfscultuur? Dan is het goed om hiervoor eens te kijken naar de vele mogelijkheden van een professionele vacaturevideo. Er staan online heel veel vacatures, hoe zorgt u er dan voor dat mensen juist gaan reageren op uw vacature? Dat doen ze als ze een goede indruk krijgen van uw bedrijf, maar ook als ze zonder een lap tekst door te hoeven lezen meteen al weten wat er in een baan van ze wordt verwacht. Wij hebben de kennis en ervaring om voor u een vacaturevideo te maken waar de juiste kandidaten op gaan reageren. Precies de mensen die u zoekt! Maak direct een goede indruk, vertel uw verhaal en wij maken voor u een passende vacaturevideo.

 

 

 

20

JAAR ERVARING

350+

TEVREDEN KLANTEN

Veelgestelde vragen vacaturevideo laten maken

We beantwoorden al uw veelgestelde vragen over het maken van een vacaturevideo. Mocht u toch nog vragen hebben, bel dan 030 – 23 62 635.

Wat kost een vacaturevideo laten maken?

Dit kan per situatie verschillen. In de praktijk zijn we 1/2 tot 1 dag op locatie aanwezig om een sfeerimpressie te maken van uw bedrijf en het interview te registreren. Gemiddeld kost het bij ons tussen de €750 – €2.150 per dagdeel (excl. BTW). De prijs is afhankelijk van de benodigde apparatuur en het aantal crew medewerkers.

Waarom een vacaturevideo laten maken?

Met een goede video heb jij de mogelijkheid om je gewenste kandidaten op een effectieve, snelle manier te bereiken. Een video ongeveer 1,5 minuut is uitermate geschikt voor recruitment doeleinden.

Wat is voor mijn gewenste video de beste opzet?

Wij leveren altijd maatwerk en bespreken samen de wensen die u heeft. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bepalen we wat er precies nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Met hoeveel mensen komt de cameraploeg naar onze locatie?

Dat kan vanaf één cameraman tot 3-8 crewleden bij een grootschalige opzet. Uw wensen en ons advies bepalen samen waar we de crew en apparatuur inzetten voor de verschillende taken. Het gaat dan om het inzetten van de juiste techniek zoals beeld, licht en geluid.

Is het adviesgesprek en de offerte vrijblijvend?

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend, net als onze offerte op maat. Een promotievideo laten maken op locatie is namelijk maatwerk. We willen u daarom geheel kosteloos een unieke offerte voor uw gewenste datum aanbieden.

Vacaturevideo laten maken op locatie in 4 stappen

Een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan telefonisch, fysiek of via een videogesprek.

ADVIES

U ontvangt binnen
24 uur een vrijblijvende offerte met uw wensen en geplande datum.

OFFERTE

Een perfecte voorbereiding is het halve werk. Dit doen we samen als één team!

PLANNING

Het is zover! We maken uw livestream of opname op locatie tot een succes.

AAN DE SLAG

Recruitment video of detacheringsvideo?

Er zijn meerdere verschillende vacaturevideo’s te maken. Heeft u een eigen bedrijf en bent u hiervoor op zoek naar een geschikte kandidaat? Of detacheert u mensen en wilt u hiervoor een video laten maken? Er zijn wel degelijk verschillen tussen deze twee soorten video’s. In een video waarbij u met uw bedrijf een vacature wilt laten belichten kunt u bijvoorbeeld meer elementen van het bedrijf laten zien (denk aan de collega’s waar een sollicitant mee kan komen te werken). Als u als detacheerder een baan toe wilt lichten, dan zal dit waarschijnlijk een zakelijker video worden. Uiteindelijk heeft u als klant natuurlijk het laatste woord over de stijl van je video.

Met een goede video heeft u de mogelijkheid om uw gewenste kandidaten op een effectieve, snelle manier te bereiken. Mensen willen geen uitgebreide vacatureteksten meer lezen en zullen ook meer interesse tonen als ze persoonlijk worden aangesproken. U kunt hiermee in enkele tientallen seconden al een duidelijk beeld van uw bedrijf of organisatie geven, iets wat met een tekst nooit lukt.

.

StreamProvider heeft vele jaren ervaring als het aankomt op het maken van bedrijfsvideo’s. We gaan met u om tafel zitten om uw wensen door te nemen, stellen samen met u een draaiboek op en gaan dan aan de slag met het maken van de video. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over wat we bij StreamProvider allemaal voor u kunnen betekenen. U kunt bij ons altijd een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat aanvragen.

.

Adviesgesprek aanvragen

Onze video- en streamspecialist neemt contact met u op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Of bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Klanten vertellen…

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Vlak voor de lezing en kerstborrel die we voor onze studenten hadden geregeld, werden de corona maatregelen opnieuw strenger. StreamProvider reageerde snel, dacht mee en bleek binnen het marktaanbod ook nog eens verreweg de goedkoopste. De livestream verliep vlekkeloos. We hadden echte professionals aan het werk. De communicatie, zowel voorafgaand als erna, was altijd direct en duidelijk.

Femke Baljet

Schrijversvakschool

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com