Filmploeg, Filmploeg huren, Filmploeg inhuren - StreamProvider
 

FILMPLOEG

Bent u op zoek naar een cameraploeg voor een presentatie, bedrijfsvideo of streamingevenement? Met StreamProvider haalt u de kennis, expertise en apparatuur in huis om jouw project helemaal naar wens in beeld te brengen. Bij ons bent u in goede handen. Klik op de knop voor meer informatie of bel direct naar 030 – 2362635.

CAMERAPLOEG INHUREN

Bent u op zoek naar een cameraploeg voor een presentatie, bedrijfsvideo of streamingevenement? Met StreamProvider haalt u de kennis, expertise en apparatuur in huis om jouw project helemaal naar wens in beeld te brengen. Bij ons bent u in goede handen. Klik op de knop voor meer informatie of bel direct naar 030 – 2362635.

FILMPLOEG

Een professionele filmploeg inhuren

U bent op zoek naar een professionele filmploeg waarvan u zeker weet dat zij uw evenement perfect in beeld gaan brengen? Een filmploeg huren is iets wat u het beste bij StreamProvider kunt doen. Bij ons heeft u namelijk niet alleen maar de beschikking over een filmploeg met ervaring en moderne apparatuur. Onze mensen weten ook hoe ze een evenement zo goed mogelijk in beeld moeten brengen. Gaat u bij ons een filmploeg inhuren, dan weet u ook zeker dat u daarbij gebruik kunt maken van onze streaming technologie. Wij hebben de camera’s en technologie om uw beelden direct de hele wereld over te sturen. Die mooie, creatieve beelden kunnen dan tot in elke uithoek van de wereld bekeken worden.

Een filmploeg huren

Bij StreamProvider een filmploeg huren doet u als u de beschikking wilt hebben over een team met verstand van zaken. Mensen die niet alleen weten hoe een camera werkt, maar die ook precies weten hoe een presentatie of sportwedstrijd in beeld moet worden gebracht. U kunt het evenement niet zo gek bedenken of wij weten wel hoe we dit zo positief mogelijk in beeld brengen. Wij hebben hierbij verschillende mogelijkheden. Of u nu een enkele cameraman nodig heeft of een heel team, wij hebben meerdere pakketten voor u klaarstaan, tegen scherpe prijzen. Wij kunnen daarbij de montage van uw beelden verzorgen of ervoor zorgen dat alles live wordt gestreamd. We kunnen er zelfs voor zorgen dat u kunt verdienen aan uw evenement, dankzij een ticketshop met kaartverkoop voor uw live streaming.

Vandaag nog een filmploeg inhuren

Als u een belangrijk evenement heeft waarvan u wilt dat de hele wereld dit kan zien, dan raden we u aan dit aan StreamProvider over te laten. Bij ons haalt u niet alleen maar de kennis in huis om een evenement in beeld te brengen, maar ook de technologie om dit live te streamen. U zet dit neer in een veilige omgeving, waarbij uw stream zonder technische problemen aan de wereld getoond wordt. Meer weten over de mogelijkheden die u bij ons terugvindt? Kijk gewoon even bij de uitgebreide informatie op onze website, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat kost het?

Bij ons hebt u de keuze uit verschillende pakketten met bijbehorende diensten. Zo hebt u keuze uit 1, 2 of 3 camera’s. Gemiddeld kost het bij ons zo’n 750,- tot 1.000  inclusief BTW all in. Dat betekent dus inclusief cameraman, camera, eigen platform en pagina met AVG beveiliging, streampakket met voldoende data, reiskosten en de opnames achteraf. 

ONS TEAM

Al meer dan 20 jaar ervaring met het vastleggen van beelden en livestreamen

⭐⭐⭐⭐⭐

Camerabediening

1 tot 8 personen

Schakeltechnicus

1 persoon

Geluidstechnicus

1 persoon

Producent

1 persoon

Cameraploeg inhuren en livestreamen

Een cameraploeg inhuren voor het filmen van een presentatie, webinar, muziekevenement, conferentie, bruiloft, uitvaart of een ander denkbaar live evenement? Als full service streaming provider leveren wij vanzelfsprekend alle professionele apparatuur en de mensen die daarvoor nodig zijn. We beschikken over eigen streamingsoftware welke afgesloten is voor ongenodigden. We maken bij het streamen van uw evenement dus geen gebruik van bijvoorbeeld YouTube waardoor we niet met vertraging of technische problemen kampen. Ook als er een slechte internet verbinding aanwezig is kunnen wij de livestream verzorgen. Dit doen we behulp van een mobiele 4G oplossing. Bent u benieuwd geworden naar hoe wij van betekenis kunnen zijn voor uw situatie? Of wilt u direct een aanvraag doen? Dat kan via onderstaand formulier.

CAMERAPLOEG INHUREN

v.a. € 750

Duur uitvoering:
1 dagdeel/4 uur

Inclusief:
Camera/regie/licht/geluid
1 cameraman voor de live regie en het schakelen van de beelden

AANVRAAG

Wilt u direct een aanvraag doen voor het inhuren van een cameraploeg of wilt u vrijblijvend meer weten over onze streaming diensten? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.