030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

Testimonial video laten maken

Een professionele testimonial video laten maken op locatie. Overal in Nederland en België vanaf €750. Geschikt voor livestreams en bedrijfsvideo’s.

7

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Gratis adviesgesprek op maat

Testimonial video laten maken

Heeft u wel eens overwogen om een testimonial video te laten maken voor uw bedrijf? Testimonial video’s zijn een goede manier om uw klanten te laten zien wat andere klanten van uw bedrijf denken. In een testimonial video vertellen mensen namelijk over hun ervaringen met de producten of diensten die ze van een bedrijf afnemen. Het is een eerlijke, directe manier van een recensie geven van een product, die heden ten dage steeds populairder wordt. Mensen willen geen lappen tekst meer lezen, ze willen direct zien wat de mening is van iemand anders. StreamProvider helpt u graag met het maken van een professionele testimonial video, waarin u uw klanten aan het woord laat.

 

 

 

20

JAAR ERVARING

350+

TEVREDEN KLANTEN

Veelgestelde vragen testimonial video laten maken

We beantwoorden al uw veelgestelde vragen over het maken van een promotievideo. Mocht u toch nog vragen hebben, bel dan 030 – 23 62 635.

Wat kost een promotievideo laten maken?

Dit kan per situatie verschillen. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit 1, 2 of 3 camera’s. Met of zonder schakelregie, audiotechnicus, licht en geluid, aantal crew leden etc. Gemiddeld kost het bij ons tussen de €750 – €2.150 per dagdeel (excl. BTW). De prijs is afhankelijk van de benodigde apparatuur en het aantal crew medewerkers.

Waarom een testimonial video laten maken?

Met deze video krijgen nieuwe klanten een goede indruk van wat ze van uw bedrijf, producten en diensten mogen verwachten. Er is geen betere manier om deze bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen dan met een testimonial video! Samen met u gaan we een video maken die écht indruk maakt

Wat is voor mijn gewenste video de beste opzet?

Wij leveren altijd maatwerk en bespreken samen de wensen die u heeft. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bepalen we wat er precies nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Met hoeveel mensen komt de cameraploeg naar onze locatie?

Dat kan vanaf één cameraman tot 3-8 crewleden bij een grootschalige aanpak. Uw wensen en ons advies bepalen samen waar we de crew en apparatuur inzetten voor de verschillende taken. Het gaat dan om het inzetten van de juiste techniek zoals beeld, licht en geluid.

Is het adviesgesprek en de offerte vrijblijvend?

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend, net als onze offerte op maat. Een promotievideo laten maken op locatie is namelijk maatwerk. We willen u daarom geheel kosteloos een unieke offerte voor uw gewenste datum aanbieden.

Testimonial video laten maken op locatie in 4 stappen

Een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan telefonisch, fysiek of via een videogesprek.

ADVIES

U ontvangt binnen
24 uur een vrijblijvende offerte met uw wensen en geplande datum.

OFFERTE

Een perfecte voorbereiding is het halve werk. Dit doen we samen als één team!

PLANNING

Het is zover! We maken uw livestream of opname op locatie tot een succes.

AAN DE SLAG

Een testimonial video laten maken bij StreamProvider

StreamProvider heeft veel ervaring met het maken van bijvoorbeeld bedrijfsvideo’s. Een duidelijke, professionele film waarin klanten en potentiële klanten meteen een goede indruk hebben van wat u met uw bedrijf allemaal kunt leveren. Wij kunnen voor u ook een testimonial video maken. Samen met u bekijken we dan hoe u deze aan wilt kleden en welke klanten u hiervoor aan het woord wilt laten. Wij filmen deze mensen, halen de krachtigste uitspraken uit hun betogen en maken hier een video van die u weer op uw website kunt gebruiken. Zo krijgen nieuwe klanten een goede indruk van wat ze van uw bedrijf, producten en diensten mogen verwachten.

Indien u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem gewoon even contact met ons op om uw wensen en onze mogelijkheden met u door te nemen. U kunt bij ons een gratis adviesgesprek op maat aanvragen. We nemen dan onze werkwijze met u door en vertellen u graag meer over de voordelen van werken met StreamProvider. We hebben jarenlange ervaring met het maken van krachtige, effectieve video’s en zetten deze graag ook voor uw bedrijf in. We hopen dan ook snel van u te horen als u op zoek bent naar een goede testimonial video!

.

Portfolio om trots op te zijn

Masterclass Renault Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Renault het huis van de toekomst, met auto, gepresenteerd aan bezoekers en pers. Voor de presentatie aan de internationale pers werd de livestream uitgezonden via de Renault bedrijfswebsite.

Jaaravond Finance on a Mission 2022

Een jaarlijks terugkerend evenement is Finance on a Mission. We verzorgen de gehele dag de livestream van dit evenement via ons video platform. Ook zorgen wij na afloop voor een aftermovie met een samenvatting van de dag.

Opening nieuw kantoor bouwbedrijf Vrolijk

Voor verschillende bedrijven en organisaties maken wij video’s die worden ingezet voor communicatie met klanten en/of medewerkers. Het kan zijn een promotievideo, productvideo of opening van een nieuw pand, zoals in dit voorbeeld.

Bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Adviesgesprek aanvragen

Onze video- en streamspecialist neemt contact met u op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Of bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Klanten vertellen…

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Vlak voor de lezing en kerstborrel die we voor onze studenten hadden geregeld, werden de corona maatregelen opnieuw strenger. StreamProvider reageerde snel, dacht mee en bleek binnen het marktaanbod ook nog eens verreweg de goedkoopste. De livestream verliep vlekkeloos. We hadden echte professionals aan het werk. De communicatie, zowel voorafgaand als erna, was altijd direct en duidelijk.

Femke Baljet

Schrijversvakschool

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com