Video streaming, Video streaming diensten, Video streaming aanbieders - StreamProvider
 

VIDEO STREAMING

Eenvoudig en zorgeloos audio of video streamen? Wij zijn uw betrouwbare partner voor snelle, veilig en stabiele streaming. Of het nu om video of audio gaat, wij beschikken over de juiste apparatuur om er een succes van te maken. Bij ons bent u in goede handen. Klik op de knop voor meer informatie of bel direct naar 030 – 2362635.

AUDIO EN VIDEO STREAMPAKKETTEN

Eenvoudig en zorgeloos audio of video streamen? Wij zijn uw betrouwbare partner voor snelle, veilig en stabiele streaming. Of het nu om video of audio gaat, wij beschikken over de juiste apparatuur om er een succes van te maken. Bij ons bent u in goede handen. Klik op de knop voor meer informatie of bel direct naar 030 – 2362635.

VIDEO STREAMING

Alles op het gebied van video streaming

U bent op zoek naar een bedrijf dat alle mogelijke diensten op het gebied van video streaming aan kan bieden? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij StreamProvider vindt u namelijk de kennis, apparatuur en technologie die nodig zijn om een stream op professionele wijze de wereld in te sturen. Video streaming is natuurlijk iets dat momenteel heel erg populair is. Logisch ook, want met video streaming diensten kunt u ervoor zorgen dat mensen van over de hele wereld getuige kunnen zijn van bijvoorbeeld een presentatie, evenement of webinar. StreamProvider is een van de grootste video streaming aanbieders die er zijn, met jarenlange ervaring en vele honderden tevreden klanten.

Meer weten over video streaming aanbieders? 

Misschien vraagt u zich nu af wat StreamProvider u allemaal te bieden heeft op het gebied van streamen van beelden en geluid? Bij ons vindt u om te beginnen cameramensen die jarenlange ervaring hebben met het zo goed mogelijk in beeld brengen van allerhande evenementen. We gebruiken hiervoor zeer geavanceerde IP-camera’s die alle beelden in HD opnemen. Deze beelden worden door ons dan live gestreamd. U heeft hierbij de keuze uit meerdere verschillende pakketten. Wilt u uw stream laten bekijken door een klein aantal mensen, dan heeft u ook geen uitgebreide stream nodig. Kies hiervoor een van onze kleinere pakketten. Maar u kunt er ook voor kiezen om wel de hele wereld mee te laten genieten van uw stream. Ook dit is bij ons mogelijk.

Meer video streaming diensten

Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor video streaming, maar ook bijvoorbeeld mobile streaming, multi format streaming en video on demand. Wij zorgen ervoor dat uw stream op een beveiligde, afgeschermde plek komt te staan waar mensen alleen tegen betaling toegang toe hebben. Uiteraard heeft u de controle over hoe dit er dan allemaal uit komt te zien. Meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden? Gewoon even bellen met StreamProvider, of bekijk de uitgebreide informatie op onze website.

Wat kost het?

Wilt u alleen streamen zonder de inhuur van onze cameraploeg? Dan kan dat bij ons met webcast. Dit kost €149 per evenement. Wilt u meerdere livestreams doen? Dan kunt u voordelig een streampakket bij ons afnemen. Een streampakket kost €199 per maand. U heeft dan een onbeperkt aantal livestreams en kunt gebruik maken van vele extra’s. Het aantal kijkers per stream is bij ons onbeperkt. Met onze pakketten betaalt u namelijk voor het verbruikte dataverkeer. 

ONS TEAM

Al meer dan 20 jaar ervaring met het livestreamen van audio en beeld

⭐⭐⭐⭐⭐

Camerabediening

1 tot 8 personen

Schakeltechnicus

1 persoon

Geluidstechnicus

1 persoon

Producent

1 persoon

Livestreamen van audio en video

Elke livestream kent haar eigen vormen en maten. Daarom bieden wij verschillende pakketten aan afhankelijk van uw situatie. Buiten onze pakketten om zijn er nog tal van opties mogelijk om u volledig te ontzorgen. Denk hierbij aan het aantal camera’s of de platformen waarop u wilt streamen. Als full service streaming provider leveren wij vanzelfsprekend alle professionele apparatuur en de mensen die daarvoor nodig zijn. We beschikken over eigen streamingsoftware welke afgesloten is voor ongenodigden. We maken bij het streamen van uw evenement dus geen gebruik van bijvoorbeeld YouTube waardoor we niet met vertraging of technische problemen kampen. Ook als er een slechte internet verbinding aanwezig is kunnen wij de livestream verzorgen. Dit doen we behulp van een mobiele 4G oplossing. Bent u benieuwd geworden naar hoe wij van betekenis kunnen zijn voor uw situatie? Of wilt u direct een aanvraag doen? Dat kan via onderstaand formulier.

STREAMPAKKET

v.a. € 199

Inclusief:
Terug luisteren of kijken via on demand
Onbeperkt aantal kijkers of luisteraars
Onbeperkt aantal livestreams

AANVRAAG

Wilt u direct een aanvraag doen voor het livestreamen van audio of video of wilt u vrijblijvend meer weten over onze streaming diensten? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.