Uitvaart streamen, streamen uitvaart - StreamProvider
 

UITVAART STREAMEN

Wij begrijpen dat een uitvaart veel zorgen met zich meebrengt. Daarom doen wij er alles aan om u tijdens dit proces compleet te ontzorgen. Met onze expertise kunnen wij iedere livestream van een uitvaart ceremonie tot een succes brengen. Bij ons bent u in goede handen. Klik op de knop voor meer informatie of bel direct naar 030 – 2362635.

LIVESTREAM UITVAART

Wij begrijpen dat een uitvaart veel zorgen met zich meebrengt. Daarom doen wij er alles aan om u tijdens dit proces compleet te ontzorgen. Met onze expertise kunnen wij iedere ceremonie in HD livestreamen naar alle genodigden. Bij ons bent u in goede handen. Klik op de knop voor meer informatie of bel direct naar 030 – 2362635.

UITVAART STREAMEN

Een uitvaart streamen

Is er een naaste overleden en wilt u op een mooie manier afscheid nemen van deze persoon? U heeft dan meerdere mogelijkheden voor het verzorgen van een uitvaart, die helemaal aansluit op zowel uw wensen als op die van de overleden persoon. Het kan alleen altijd gebeuren dat niet iedereen die dit wel wil, ook daadwerkelijk bij de uitvaart aanwezig kan zijn. Het is dan goed om eens contact op te nemen met StreamProvider. We bieden u namelijk de mogelijkheid een uitvaart te streamen. Zo kan iedereen die u hier toegang toe geeft de stream bekijken en op deze manier op afstand toch mee afscheid nemen.

Professioneel streamen van een uitvaart

StreamProvider is een bedrijf dat professionele streams aanbiedt. We zijn actief op meerdere verschillende gebieden. Zo kunt u ons inschakelen als u bijvoorbeeld een sportevenement wilt laten streamen, of als u een stream wilt laten maken van een concert. We hebben bij StreamProvider veel ervaring van het verzorgen van streams die voor een groot aantal mensen bedoeld zijn, maar we kunnen er ook voor zorgen dat er een stream voor een klein publiek wordt verzorgd. Een uitvaart bijvoorbeeld, waarvan u wilt dat mensen die in het buitenland zitten of om een andere reden niet aanwezig kunnen zijn, deze toch kunnen volgen.

Meer weten over het streamen van een uitvaart? 

Een uitvaart streamen is iets wat wij graag voor u verzorgen. We nemen u hierbij alles uit handen. U moet voor de uitvaart al genoeg regelen en zit er dan niet op te wachten om u hier ook nog bezig mee te houden. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen. We zitten klaar om u te vertellen wat er allemaal mogelijk is bij StreamProvider. Zo stellen wij samen een goed plan op om ervoor te zorgen dat iedereen die dit wil, de uitvaart in hoge kwaliteit beeld en geluid kan volgen.

Wat kost het?

Het kost bij ons gemiddeld zo’n 750,- tot 1.000  inclusief BTW all in. Dat betekent dus inclusief cameraman, camera, eigen platform en pagina met AVG beveiliging, streampakket met voldoende data, reiskosten en je ontvangt op aanvraag de opnames achteraf. 

ONS TEAM

Al ruim 50 uitvaarten voorzien van een live stream

⭐⭐⭐⭐⭐

Camerabediening

1 tot 8 personen

Schakeltechnicus

1 persoon

Geluidstechnicus

1 persoon

Producent

1 persoon

Full service StreamProvider uitvaart ceremonie

Betekenisvol afscheid nemen van uw dierbaren, en de uitvaartdienst direct delen via film en/of live streaming voor nabestaanden die hier niet bij aanwezig kunnen zijn? Als full service streaming provider leveren wij vanzelfsprekend alle professionele apparatuur en de mensen die daarvoor nodig zijn. We beschikken over eigen streamingsoftware welke afgesloten is voor ongenodigden. We maken bij het streamen van een uitvaart dus geen gebruik van bijvoorbeeld youtube waardoor we niet met vertraging of technische problemen kampen. Ook als er een slechte internet verbinding aanwezig is kunnen wij de livestream verzorgen. Dit doen we behulp van een mobiele 4G oplossing. Bent u benieuwd geworden naar hoe wij van betekenis kunnen zijn voor uw situatie? Of wilt u direct een aanvraag doen? Dat kan via onderstaand formulier.

UITVAART LIVE STREAMEN

v.a. € 750

Duur uitvoering:
1 dagdeel/4 uur

Inclusief:
Camera/regie/licht/geluid
1 cameraman voor de live regie en het schakelen van de beelden

AANVRAAG

Wilt u direct een aanvraag doen voor de afscheidsceremonie of wilt u vrijblijvend meer weten over onze streaming diensten? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.