Streamhosting, Hosting stream, Stream hosting uitbesteden - StreamProvider
 

STREAMHOSTING

Eenvoudig en zorgeloos audio of video streamen? Wij zijn uw betrouwbare partner voor snelle, veilig en stabiele streaming. Of het nu om video of audio gaat, wij beschikken over de juiste apparatuur om er een succes van te maken. Bij ons bent u in goede handen. Klik op de knop voor meer informatie of bel direct naar 030 – 2362635.

AUDIO EN VIDEO STREAMPAKKETTEN

Eenvoudig en zorgeloos audio of video streamen? Wij zijn uw betrouwbare partner voor snelle, veilig en stabiele streaming. Of het nu om video of audio gaat, wij beschikken over de juiste apparatuur om er een succes van te maken. Bij ons bent u in goede handen. Klik op de knop voor meer informatie of bel direct naar 030 – 2362635.

STREAMHOSTING

Streamhosting op maat

U heeft het plan opgevat om uw evenement of seminar te laten streamen? Op deze manier bereikt u een groot aantal mensen die over de hele wereld bij uw bijeenkomst aanwezig kunnen zijn. Het is dan wel belangrijk dat u alle mogelijkheden op het gebied van streamen goed in kaart brengt. We raden u aan om eens contact op te nemen met StreamProvider als u meer wilt weten over de opties die u bij ons hebt. We hebben alle benodigde apparatuur voor u klaarstaan, maar daarnaast ook de technologie om uw event online te hosten. Wij verzorgen al vele jaren streamhosting in alle soorten en maten. U heeft bij ons de keuze uit meerdere pakketten op het gebied van streaming.

Hosting van stream

Bij StreamProvider heeft u te maken met een bedrijf waar al vele jaren met streams wordt gewerkt. Wij verzorgen hiervoor niet alleen maar de streamtechnologie, maar hebben ook de cameramensen in dienst die een en ander voor u in beeld kunnen brengen. We hebben een groot aantal functies voor u klaarstaan, zoals live streaming, video on demand, multi format streaming, mobile streaming en nog veel meer. Kies bij ons een pakket dat aansluit op uw wensen. We hebben kleine pakketten voor streams voor een bescheiden publiek, maar ook grotere pakketten als u uitgebreidere wensen heeft op dit gebied. U kunt alles op gebied van stream hosting uitbesteden aan StreamProvider.

Meer weten over hosting van stream? 

Met streamhosting van StreamProvider weet u zeker dat u hosting in huis haalt van een bedrijf waar mensen werken met veel ervaring op dit gebied. We hebben de technologie om ervoor te zorgen dat uw stream perfect in beeld komt. Niet alleen hebben wij de IP-camera’s die nodig zijn voor die perfecte beelden, maar ook de hosting capaciteiten voor alle soorten streams. Aan ons de stream hosting uitbesteden is dan ook een goed idee als u wilt dat de hele wereld uw presentatie of bijeenkomst goed in zicht krijgt.

Wat kost het?

Wilt u alleen streamen zonder de inhuur van onze cameraploeg? Dan kan dat bij ons met webcast. Dit kost €149 per evenement. Wilt u meerdere livestreams doen? Dan kunt u voordelig een streampakket bij ons afnemen. Een streampakket kost €199 per maand. U heeft dan een onbeperkt aantal livestreams en kunt gebruik maken van vele extra’s. Het aantal kijkers per stream is bij ons onbeperkt. Met onze pakketten betaalt u namelijk voor het verbruikte dataverkeer. 

ONS TEAM

Al meer dan 20 jaar ervaring met het livestreamen van audio en beeld

⭐⭐⭐⭐⭐

Camerabediening

1 tot 8 personen

Schakeltechnicus

1 persoon

Geluidstechnicus

1 persoon

Producent

1 persoon

Livestreamen van audio en video

Elke livestream kent haar eigen vormen en maten. Daarom bieden wij verschillende pakketten aan afhankelijk van uw situatie. Buiten onze pakketten om zijn er nog tal van opties mogelijk om u volledig te ontzorgen. Denk hierbij aan het aantal camera’s of de platformen waarop u wilt streamen. Als full service streaming provider leveren wij vanzelfsprekend alle professionele apparatuur en de mensen die daarvoor nodig zijn. We beschikken over eigen streamingsoftware welke afgesloten is voor ongenodigden. We maken bij het streamen van uw evenement dus geen gebruik van bijvoorbeeld YouTube waardoor we niet met vertraging of technische problemen kampen. Ook als er een slechte internet verbinding aanwezig is kunnen wij de livestream verzorgen. Dit doen we behulp van een mobiele 4G oplossing. Bent u benieuwd geworden naar hoe wij van betekenis kunnen zijn voor uw situatie? Of wilt u direct een aanvraag doen? Dat kan via onderstaand formulier.

STREAMPAKKET

v.a. € 199

Inclusief:
Terug luisteren of kijken via on demand
Onbeperkt aantal kijkers of luisteraars
Onbeperkt aantal livestreams

AANVRAAG

Wilt u direct een aanvraag doen voor het livestreamen van audio of video of wilt u vrijblijvend meer weten over onze streaming diensten? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.