030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

Stream hosting

Eenvoudige stream hosting. Geschikt voor livestreams en video on demand voor bedrijfsvideo’s.

7

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Gratis adviesgesprek op maat

Streaming hosting 

U heeft het plan opgevat om uw evenement of seminar te laten streamen? Op deze manier bereikt u een groot aantal mensen die over de hele wereld bij uw bijeenkomst aanwezig kunnen zijn. Het is dan wel belangrijk dat u alle mogelijkheden op het gebied van streamen goed in kaart brengt. We raden u aan om eens contact op te nemen met StreamProvider als u meer wilt weten over de opties die u bij ons hebt. We hebben alle benodigde apparatuur voor u klaarstaan, maar daarnaast ook de technologie om uw event online te hosten. Wij verzorgen al vele jaren stream hosting in alle soorten en maten. Hosting van radio en tv, of een streampakket voor uw evenement. U heeft bij ons de keuze uit meerdere pakketten op het gebied van streaming.

 

Bij StreamProvider heeft u te maken met een bedrijf waar al vele jaren met streams wordt gewerkt. Wij verzorgen hiervoor niet alleen maar de streamtechnologie, maar hebben ook de cameramensen in dienst die een en ander voor u in beeld kunnen brengen. We hebben een groot aantal stream hosting pakketten voor u klaarstaan. Kies bij ons een pakket dat aansluit op uw wensen. We hebben kleine pakketten voor streams voor een bescheiden publiek, maar ook grotere pakketten als u uitgebreidere wensen heeft op dit gebied. U kunt alles op gebied van streaming hosting uitbesteden aan StreamProvider.

 

20

JAAR ERVARING

350+

TEVREDEN KLANTEN

Veelgestelde vragen streamhosting 

We beantwoorden al uw veelgestelde vragen over streamhosting. Mocht u toch nog vragen hebben, bel dan 030 – 23 62 635.

Wat kost streamhosting?

Dit kan per situatie verschillen. Wij streamen in de basis alles met het video platform van Vimeo, u kunt bij ons een eenmalige stream afnemen of maandelijks voor een live uitzending. Gemiddeld kost het bij ons tussen de €29 – €75 per maand (excl. BTW). De prijs is afhankelijk van het aantal kijkers en de verdere wensen die u heeft.

Waar is streamhosting geschikt voor?

U kunt hosting bij ons opvragen voor uw livestream op locatie. Denk bijvoorbeeld aan webinars, lezingen, perspresentaties, uitvaarten, workshops of diploma-uitreikingen. Naast een livestream filmen we ook bedrijfsvideo’s of aftermovies. Deze kunt u achteraf via Video on demand (VOD) aanbieden.

Wat is voor mijn gewenste livestream of video de beste opzet?

Wij leveren altijd maatwerk en bespreken samen de wensen die u heeft. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bepalen we wat er precies nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Met hoeveel mensen komt de cameraploeg naar onze locatie?

Dat kan vanaf één cameraman (voor bijvoorbeeld een lezing of webinar) tot 3-8 crewleden bij een groot evenement. Uw wensen en ons advies bepalen samen waar we de crew en apparatuur inzetten voor de verschillende taken. Het gaat dan om het inzetten van de juiste techniek zoals beeld, licht en geluid.

Is het adviesgesprek en de offerte vrijblijvend?

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend, net als onze offerte op maat. streamhosting inhuren is namelijk maatwerk. We willen u daarom geheel kosteloos een unieke offerte voor uw gewenste datum aanbieden.

Streamhosting mogelijkheden opvragen in 4 stappen

Een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan telefonisch, fysiek of via een videogesprek.

ADVIES

U ontvangt binnen
24 uur een vrijblijvende offerte met uw wensen en geplande datum.

OFFERTE

Een perfecte voorbereiding is het halve werk. Dit doen we samen als één team!

PLANNING

Het is zover! We maken uw livestream of opname op locatie tot een succes.

AAN DE SLAG

Streamhosting bij StreamProvider

Met streamhosting van StreamProvider haalt u de kennis in huis die nodig is om een perfecte presentatie af te geven. Wij bieden u alles wat u zoekt op het gebied van audio en video streaming. Heeft u een live evenement dat u uit wil zenden via Internet? Wij zorgen dat dit dan op hoge kwaliteit wordt geregeld. We hebben hier professionele HP-camera’s klaarstaan, alsmede de professionals die nodig zijn om deze camera’s te bedienen.

Onze mensen brengen uw evenement niet alleen perfect in beeld, maar geven u ook advies over de manier waarop, alsmede het technische aspect van het streamen. Met streamhosting van StreamProvider heeft u de keuze uit verschillende pakketten voor live streamen of voor video on demand (VOD).

Indien u streamhosting nodig heeft, dan kunt u hier vandaag nog contact over opnemen met ons. We spreken dan met u door wat voor evenement er in beeld gebracht moet worden en hoe u dit geregeld wilt zien.

We adviseren u over het technische aspect, alsmede de mogelijkheden die wij u op het gebied van het streamen van beelden allemaal kunnen aanbieden. Met een samenwerking met StreamProvider zorgt u ervoor dat iedereen uw evenement kan volgen, waar dan ook ter wereld.

Portfolio om trots op te zijn

Masterclass Renault Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Renault het huis van de toekomst, met auto, gepresenteerd aan bezoekers en pers. Voor de presentatie aan de internationale pers werd de livestream uitgezonden via de Renault bedrijfswebsite.

Jaaravond Finance on a Mission 2022

Een jaarlijks terugkerend evenement is Finance on a Mission. We verzorgen de gehele dag de livestream van dit evenement via ons video platform. Ook zorgen wij na afloop voor een aftermovie met een samenvatting van de dag.

Opening nieuw kantoor bouwbedrijf Vrolijk

Voor verschillende bedrijven en organisaties maken wij video’s die worden ingezet voor communicatie met klanten en/of medewerkers. Het kan zijn een promotievideo, productvideo of opening van een nieuw pand, zoals in dit voorbeeld.

Bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Adviesgesprek aanvragen

Onze video- en streamspecialist neemt contact met u op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Of bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Klanten vertellen…

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Vlak voor de lezing en kerstborrel die we voor onze studenten hadden geregeld, werden de corona maatregelen opnieuw strenger. StreamProvider reageerde snel, dacht mee en bleek binnen het marktaanbod ook nog eens verreweg de goedkoopste. De livestream verliep vlekkeloos. We hadden echte professionals aan het werk. De communicatie, zowel voorafgaand als erna, was altijd direct en duidelijk.

Femke Baljet

Schrijversvakschool

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com