Streampakketten, Streampakket, Stream pakket, Stream pakketten, Stream pakket dienst - StreamProvider
 

Stream pakket

Stream pakket

StreamProvider begrijpt dat iedereen andere wensen, eisen en verwachtingen heeft bij het streamen van videobeelden op een event. Ook begrijpen wij dat iedere klant hier weer een ander budget voor heeft. Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar event vast kan laten leggen en direct kan laten streamen door StreamProvider, bieden wij diverse stream pakketten aan.

Stream pakket Mini

Het kleinste en goedkoopste stream pakket van StreamProvider is stream pakket mini.Dit pakket wordt aangeboden met professioneel CDN systeem (gekozen tot beste CDN van Europa) en/of in combinatie met onze filmploeg en live streaming camera’s en bevat onbeperkt aantal kijkers/slots, 150 GB aan verkeer en streamen in SD, HD Ready, HD of Full-HD. Stream pakket mini is maandelijks opzegbaar.

Stream pakket Basic

Iets groter en uitgebreider dan het mini pakket, is stream pakket basic. Ook dit pakket wordt aangeboden met professioneel CDN systeem (gekozen tot beste CDN van Europa) en/of in combinatie met onze filmploeg en live streaming camera’s en bevat onbeperkt aantal kijkers/slots, 500 GB aan verkeer en streamen in SD, HD Ready, HD of Full-HD. Stream pakket Basic is maandelijks opzegbaar.

Stream pakket Medium

Dan is er nog ons stream pakket medium. Dit stream pakket wordt tevens aangeboden met een professioneel CDN systeem (gekozen tot beste CDN van Europa) en/of in combinatie met onze filmploeg en live streaming camera’s en bevat onbeperkt aantal kijkers/slots, 650 GB aan verkeer en streamen in SD, HD Ready, HD of Full-HD. Stream pakket medium is maandelijks opzegbaar. Het medium pakket is ons populairste streaming pakket: dit pakket wordt het meest afgesloten door onze klanten.

Stream pakket Large

Tot slot is er nog het grote streaming pakket.Dit pakket wordt aangeboden met professioneel CDN systeem (gekozen tot beste CDN van Europa) en/of in combinatie met onze filmploeg en live streaming camera’s en bevat onbeperkt aantal kijkers/slots, 1024 GB (gelijk aan 1TB) aan verkeer en streamen in SD, HD Ready, HD of Full-HD. Stream pakket large is maandelijks opzegbaar. Dit pakket is niet geschikt voor iedere klant, maar wordt voornamelijk afgenomen door de grotere klanten.

Kies uw stream pakket met StreamProvider

Nu u weet welke streaming pakketten wij aanbieden, kunt u uw streaming pakket kiezen. Weet u niet zo goed welk pakket u het beste af kunt nemen? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag het beste pakket af te nemen. Door ons te vertellen waar u het streaming pakket voor wil gebruiken en aan welke eisen het pakket moet voldoen, kunnen wij u helpen het beste pakket te kiezen.

Heeft u hulp nodig met het afsluiten van een streaming pakket? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag de juiste gegevens in te vullen, zodat u uw streaming pakket met succes af kunt sluiten.

Lees meer

Streampakketten op maat

U bent voor uw bedrijf op zoek naar een expert op het gebied van streamen? Dan stellen wij ons graag aan u voor. Bij StreamProvider heeft u te maken met een bedrijf dat op het gebied van streamen alle mogelijke diensten aan kan bieden. Wij hebben streampakketten op maat klaarstaan voor u. We hebben een streampakket voor een kleine hoeveelheid dataverkeer tegen een lage prijs, maar ook grote streampakketten voor als u de hele wereld mee wilt laten genieten van uw beelden. U vindt alle informatie over elk stream pakket op onze website, waar alle verschillende pakketten tot in de kleinste details zijn beschreven. U kunt voor meer informatie over onze stream pakketten natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

De beste stream pakket dienst

Wat kunt u in een streampakket van StreamProvider allemaal verwachten? We zullen het even voor u op een rijtje zetten. U heeft om te beginnen de beschikking over een filmploeg en camera om alles mooi in beeld te brengen. Daarnaast heeft u een bepaalde opslagruimte en dataverkeer, die uiteraard verschillen per pakket. U kunt een afgesproken aantal uren streamen en ook kiezen voor een looptijd. Wij bieden in onze streampakketten meerdere soorten streaming aan, waaronder mobile streaming, multi format streaming, http adaptive streaming en live streaming. U kunt de mogelijkheden hiervan gewoon even met ons doornemen voordat u een keuze maakt voor een bepaalde soort streaming.

Meer weten over onze stream pakketten?

Als u beelden wilt laten streamen, dan is het belangrijk dat u van tevoren goed weet wat u in een bepaald pakket allemaal kunt verwachten. Vandaar ook dat wij u hier graag meer over vertellen voordat u met ons in zee gaat. We brengen u dan op de hoogte van de jarenlange ervaring van onze mensen, de hoogwaardige apparatuur die wij in huis hebben en de technologie waarmee wij uw stream mogelijk maken. We zijn een zeer complete stream pakket dienst, zoals u zult merken als wij u over al onze mogelijkheden vertellen.