030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

Stream pakket

Een professioneel stream pakket. Geschikt voor livestreams, audio en video.

7

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Gratis adviesgesprek op maat

Stream pakket 

U bent op zoek naar een bedrijf dat alle mogelijke diensten op het gebied van stream pakketten aan kan bieden? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij StreamProvider vindt u namelijk de kennis, apparatuur en technologie die nodig zijn om een stream op professionele wijze de wereld in te sturen. Video streaming is natuurlijk iets dat momenteel heel erg populair is. Logisch ook, want met video streaming diensten kunt u ervoor zorgen dat mensen van over de hele wereld getuige kunnen zijn van bijvoorbeeld een presentatie, evenement of Webinar. StreamProvider is een video streaming aanbieder, met jarenlange ervaring en vele honderden tevreden klanten.

 

Bij StreamProvider werken wij al vele jaren met  live streams. Wij verzorgen hiervoor niet alleen maar de streamtechnologie, maar hebben ook de cameramensen in dienst die een en ander voor u in beeld kunnen brengen. U heeft bij ons ook de keuze uit meerdere verschillende losse video streaming pakketten. Wilt u uw stream laten bekijken door een klein aantal mensen, dan heeft u ook geen uitgebreid stream pakket nodig. Kies hiervoor een van onze kleinere pakketten. Maar u kunt er ook voor kiezen om grote groepen mensen mee te laten genieten van uw stream. Ook dit is bij ons mogelijk. U kunt kiezen uit verschillende opties.

 

20

JAAR ERVARING

350+

TEVREDEN KLANTEN

Veelgestelde vragen inhuren stream pakket 

We beantwoorden al uw veelgestelde vragen over het starten met een stream pakket. Mocht u toch nog vragen hebben, bel dan 030 – 23 62 635.

Wat kost een stream pakket?

Dit kan per situatie verschillen. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit weinig kijkers tot veel kijkers per dag of per maand. Gemiddeld kost een pakket bij ons tussen de €29– €75 per maand (excl. BTW). De prijs is afhankelijk van het aantal kijkers en dataverkeer.

Waar is een stream pakket geschikt voor?

U kunt het stream pakket inhuren voor uw livestream of het filmen op locatie. Denk bijvoorbeeld aan webinars, lezingen, perspresentaties, uitvaarten, workshops of diploma-uitreikingen. U kunt ook bedrijfsvideo’s of aftermovies via video on demand aanbieden via een stream pakket.

Wat is voor mij het beste pakket, eenmalig of maandelijks?

Wij leveren altijd maatwerk en bespreken samen de wensen die u heeft. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bepalen we wat er precies nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Kan het pakket in combinatie met een cameraploeg op onze locatie?

Dat kan vanaf één cameraman (voor bijvoorbeeld een lezing of webinar) tot 3-8 crewleden bij een groot evenement. Uw wensen en ons advies bepalen samen waar we de crew en apparatuur inzetten voor de verschillende taken. Het gaat dan om het inzetten van de juiste techniek zoals beeld, licht en geluid.

Is het adviesgesprek en de offerte vrijblijvend?

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend, net als onze offerte op maat. Een stream pakket inhuren op locatie is namelijk maatwerk. We willen u daarom geheel kosteloos een unieke offerte voor uw gewenste datum aanbieden.

Stream pakket in 4 stappen

Een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan telefonisch, fysiek of via een videogesprek.

ADVIES

U ontvangt binnen
24 uur een vrijblijvende offerte met uw wensen en geplande datum.

OFFERTE

Een perfecte voorbereiding is het halve werk. Dit doen we samen als één team!

PLANNING

Het is zover! We maken uw livestream of opname op locatie tot een succes.

AAN DE SLAG

Stream pakket van StreamProvider

Met een stream pakket  van StreamProvider haalt u de kennis in huis die nodig is om een perfecte stream te tonen. Wij bieden u alles wat u zoekt op het gebied van audio en video streaming. Heeft u een live evenement dat u uit wil zenden via Internet? Wij zorgen dat dit dan op hoge kwaliteit wordt geregeld. We hebben hier professionele camera’s klaarstaan, alsmede de professionals die nodig zijn om deze camera’s te bedienen.

Met een stream pakket van StreamProvider kunt u ook zelf live streamen of video’s via video on demand uitzenden.

Indien u een stream pakket bij ons wil afnemen kunt u hier vandaag nog contact met ons opnemen. We spreken dan met u door wat voor evenement of video er in beeld gebracht moet worden en hoe u dit geregeld wilt zien.

We adviseren u over het technische aspect, alsmede de mogelijkheden die wij u op het gebied van het streamen van beelden allemaal kunnen aanbieden. Een samenwerking met StreamProvider zorgt u ervoor dat iedereen uw evenement kan volgen, waar dan ook ter wereld.

Portfolio om trots op te zijn

Masterclass Renault Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Renault het huis van de toekomst, met auto, gepresenteerd aan bezoekers en pers. Voor de presentatie aan de internationale pers werd de livestream uitgezonden via de Renault bedrijfswebsite.

Jaaravond Finance on a Mission 2022

Een jaarlijks terugkerend evenement is Finance on a Mission. We verzorgen de gehele dag de livestream van dit evenement via ons video platform. Ook zorgen wij na afloop voor een aftermovie met een samenvatting van de dag.

Opening nieuw kantoor bouwbedrijf Vrolijk

Voor verschillende bedrijven en organisaties maken wij video’s die worden ingezet voor communicatie met klanten en/of medewerkers. Het kan zijn een promotievideo, productvideo of opening van een nieuw pand, zoals in dit voorbeeld.

Bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Adviesgesprek aanvragen

Onze video- en streamspecialist neemt contact met u op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Of bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Klanten vertellen…

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Vlak voor de lezing en kerstborrel die we voor onze studenten hadden geregeld, werden de corona maatregelen opnieuw strenger. StreamProvider reageerde snel, dacht mee en bleek binnen het marktaanbod ook nog eens verreweg de goedkoopste. De livestream verliep vlekkeloos. We hadden echte professionals aan het werk. De communicatie, zowel voorafgaand als erna, was altijd direct en duidelijk.

Femke Baljet

Schrijversvakschool

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com