030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

Livestream uitvaart verzorgen

Een professionele livestream van een uitvaart op locatie. Overal in Nederland en België vanaf €750. 

7

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Wat u kunt verwachten

Z

Jarenlange ervaring

Vakmensen over de vloer
Z

Topkwaliteit

Professionele apparatuur
Z

Samen één team

Heldere communicatie

Gratis adviesgesprek op maat

Livestream uitvaart respectvol verzorgen op locatie

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van streams, die voor u een livestream van een uitvaart kan verzorgen? Als er een naaste is overleden, maar niet iedereen de mogelijkheid heeft om bij de uitvaart aanwezig te zijn, dan zorgen wij ervoor dat dit toch mogelijk wordt. We verzorgen met onze professionele apparatuur een stream die in duidelijk beeld en geluid alles van de uitvaart naar geïnteresseerden stuurt. We zorgen er dan uiteraard wel voor dat de livestream alleen te volgen is vanuit een beveiligde omgeving, zodat u deze binnen besloten kring kunt houden.

 

 Bij StreamProvider hebben we vele jaren ervaring met het verzorgen van streams. We verzorgen een groot aantal verschillende streams, van een brede diversiteit aan evenementen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan sportwedstrijden, concerten of vergaderingen, maar ook van kleinere gebeurtenissen. Als u de uitvaart slechts met een klein aantal mensen wil delen, dan is dat geen probleem. Maar als u de uitvaart met een groter aantal mensen wil delen is dat natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met ons op om met ons te bespreken wat er op dit gebied allemaal tot de opties behoort.

 

20

JAAR ERVARING

350+

TEVREDEN KLANTEN

Veelgestelde vragen livestream uitvaart verzorgen 

We beantwoorden al uw veelgestelde vragen over het verzorgen van een livestream van een uitvaart. Mocht u toch nog vragen hebben, bel dan 030 – 23 62 635.

Wat kost een uitvaart op locatie?

Dit kan per situatie verschillen. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit 1, 2 of 3 camera’s. Met of zonder schakelregie, audiotechnicus, licht en geluid, aantal crew leden etc. Gemiddeld kost het bij ons tussen de €750 – €2.150 per dagdeel (excl. BTW). De prijs is afhankelijk van de benodigde apparatuur en het aantal crew medewerkers.

Hebben jullie ervaring met het live streamen van uitvaarten?

Jazeker. Wij hebben de afgelopen jaren vele uitvaarten mogen live streamen. Vooral tijdens corona hebben we hierbij veel families mogen bedienen.

Wat is voor mijn gewenste livestream of video de beste opzet?

Wij leveren altijd maatwerk en bespreken samen de wensen die u heeft. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek bepalen we wat er precies nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Met hoeveel mensen komt de livestream uitvaart verzorgen naar onze locatie?

Dat kan vanaf één cameraman (voor bijvoorbeeld een lezing of webinar) tot 3-8 crewleden bij een groot evenement. Uw wensen en ons advies bepalen samen waar we de crew en apparatuur inzetten voor de verschillende taken. Het gaat dan om het inzetten van de juiste techniek zoals beeld, licht en geluid.

Is het adviesgesprek en de offerte vrijblijvend?

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend, net als onze offerte op maat. Een livestream uitvaart verzorgen op locatie is namelijk maatwerk. We willen u daarom geheel kosteloos een unieke offerte voor uw gewenste datum aanbieden.

Livestream uitvaart verzorgen op locatie in 4 stappen

Een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan telefonisch, fysiek of via een videogesprek.

ADVIES

U ontvangt binnen
24 uur een vrijblijvende offerte met uw wensen en geplande datum.

OFFERTE

Een perfecte voorbereiding is het halve werk. Dit doen we samen als één team!

PLANNING

Het is zover! We maken uw livestream of opname op locatie tot een succes.

AAN DE SLAG

Livestream uitvaart verzorgen inhuren StreamProvider

Met een live stream van StreamProvider haalt u de kennis in huis die nodig is de uitzending van een uitvaart respectvol te laten verlopen. Wij bieden u alles wat u zoekt op het gebied van audio en video streaming. Heeft u een uitvaart die u uit wilt zenden via Internet? Wij zorgen dat dit dan op hoge kwaliteit wordt geregeld. We hebben hier professionele camera’s klaarstaan, alsmede de professionals die nodig zijn om deze camera’s te bedienen.

Onze mensen brengen de uitvaart niet alleen met respect in beeld, maar geven u ook advies over de manier waarop, alsmede het technische aspect van het streamen. Met een uitvaart live stream van StreamProvider heeft u de beschikking over tot wel vier camera’s. Zo wordt geen facet van uw ceremonie buiten beeld gelaten.

Indien u een uitvaart live stream wilt huren, dan raden wij u aan om hier vandaag nog contact over op te nemen met ons. We spreken dan met u door wat er in beeld gebracht moet worden en hoe u dit geregeld wilt zien.

We adviseren u over het technische aspect, alsmede de mogelijkheden die wij u op het gebied van het streamen van beelden allemaal kunnen aanbieden. Met een samenwerking met StreamProvider zorgt u ervoor dat iedereen de uitvaart kan volgen, respectvol, waar dan ook ter wereld.

Portfolio om trots op te zijn

Masterclass Renault Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven heeft Renault het huis van de toekomst, met auto, gepresenteerd aan bezoekers en pers. Voor de presentatie aan de internationale pers werd de livestream uitgezonden via de Renault bedrijfswebsite.

Jaaravond Finance on a Mission 2022

Een jaarlijks terugkerend evenement is Finance on a Mission. We verzorgen de gehele dag de livestream van dit evenement via ons video platform. Ook zorgen wij na afloop voor een aftermovie met een samenvatting van de dag.

Opening nieuw kantoor bouwbedrijf Vrolijk

Voor verschillende bedrijven en organisaties maken wij video’s die worden ingezet voor communicatie met klanten en/of medewerkers. Het kan zijn een promotievideo, productvideo of opening van een nieuw pand, zoals in dit voorbeeld.

Bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Adviesgesprek aanvragen

Onze video- en streamspecialist neemt contact met u op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Of bel direct voor advies

030 – 23 62 635

Klanten vertellen…

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Wat een geweldige service van StreamProvider TV! Een zeer professioneel, vriendelijk team heeft voor ons een prachtige livestream verzorgd. Vanuit verschillende hoeken werd het concert in beeld gebracht en was het door de mensen thuis direct te bekijken. Ook de voorbereiding werd met zorg gedaan, zodat we zeker waren van een goed werkende livestream. Zonder enige twijfel een aanrader!

Daniëlle van Lieshout

Academy of Vocal Arts

Vlak voor de lezing en kerstborrel die we voor onze studenten hadden geregeld, werden de corona maatregelen opnieuw strenger. StreamProvider reageerde snel, dacht mee en bleek binnen het marktaanbod ook nog eens verreweg de goedkoopste. De livestream verliep vlekkeloos. We hadden echte professionals aan het werk. De communicatie, zowel voorafgaand als erna, was altijd direct en duidelijk.

Femke Baljet

Schrijversvakschool

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com