030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

Bedrijfsvideo

Bent u op zoek naar een cameraploeg voor een presentatie, bedrijfsvideo of streamingevenement? Met StreamProvider haalt u de kennis, expertise en apparatuur in huis om jouw project helemaal naar wens in beeld te brengen. Bij ons bent u in goede handen. Klik op de knop voor meer informatie of bel direct naar 030 – 2362635.

BEDRIJFSVIDEO

WILT U EEN BEDRIJFSVIDEO?

Als u op zoek bent naar een goede manier om uw bedrijf te promoten, dan raden wij u aan om een bedrijfsvideo te laten maken. In een dergelijke film heeft u de regie zelf in handen. U bepaalt wat er in uw video wordt verteld en wat u allemaal wilt laten zien. Het laten maken van een bedrijfsvideo kunt u het beste uitbesteden aan een professioneel bedrijf. Een bedrijf als Streamprovider, waar veel ervaring en kennis op dit gebied in huis is. Bij ons werken mensen die als geen ander weten wat er met een dergelijke film allemaal mogelijk is. Wilt u een professionele bedrijfsvideo laten maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

HET LATEN MAKEN VAN EEN BEDRIJFSVIDEO

Een bedrijfsvideo maken is een proces dat tijd en aandacht vergt en waar technische hoogstaande middelen bij nodig zijn. Wij hebben hier veel ervaring mee en hebben daarbij ook alle technische middelen in huis. U kunt dan denken aan de beste, professionele camera’s, maar ook aan geluidsapparatuur waarmee uw boodschap haarscherp te horen is. Via deze website vraagt u heel eenvoudig een offerte aan bij ons. We doen u deze dan snel toekomen, zodat u helemaal op de hoogte bent van wat de kosten zijn van het laten maken van een bedrijfsvideo bij Streamprovider.

EEN PROFESSIONELE BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN

We vinden het belangrijk om u de mogelijkheden te bieden om uw boodschap er zo professioneel mogelijk uit te laten zien. Schroom dan ook niet om eens bij ons te komen kijken wat wij op dit gebied allemaal te bieden hebben. We vinden het belangrijk dat het uiteindelijke resultaat van de film precies is wat u hiervan wenst. Streamprovider is een professioneel bedrijf waar mensen werken die graag voor u aan de slag gaan. Meer weten? We hebben uitgebreide informatie over ons bedrijf en onze diensten op deze website voor u klaarstaan. Uiteraard kunt u ook enkele voorbeelden van eerdere bedrijfsviideo die wij gemaakt hebben bekijken.

WAT KOST HET?

Bij ons hebt u de keuze uit verschillende pakketten met bijbehorende diensten. Zo hebt u keuze uit 1, 2 of 3 camera’s. Gemiddeld kost het bij ons zo’n 750,- tot 1.000  inclusief BTW all in. Dat betekent dus inclusief cameraman, camera, eigen platform en pagina met AVG beveiliging, streampakket met voldoende data, reiskosten en de opnames achteraf. 

ONS TEAM

Al meer dan 20 jaar ervaring met het livestreamen van audio en beeld

⭐⭐⭐⭐⭐

StreamProvider

Camerabediening

1 tot 8 personen

StreamProvider

Schakeltechnicus

1 persoon

StreamProvider

Geluidstechnicus

1 persoon

StreamProvider

Producent

1 persoon

BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN

Een cameraploeg inhuren voor het filmen van een presentatie, webinar, muziekevenement, conferentie, bruiloft, uitvaart of een ander denkbaar live evenement? Als full service streaming provider leveren wij vanzelfsprekend alle professionele apparatuur en de mensen die daarvoor nodig zijn. We beschikken over eigen streamingsoftware welke afgesloten is voor ongenodigden. We maken bij het streamen van uw evenement dus geen gebruik van bijvoorbeeld YouTube waardoor we niet met vertraging of technische problemen kampen. Ook als er een slechte internet verbinding aanwezig is kunnen wij de livestream verzorgen. Dit doen we behulp van een mobiele 4G oplossing. Bent u benieuwd geworden naar hoe wij van betekenis kunnen zijn voor uw situatie? Of wilt u direct een aanvraag doen? Dat kan via onderstaand formulier.

CAMERAPLOEG INHUREN

v.a.

€750

Duur uitvoering:
1 dagdeel/4 uur

Inclusief:
Camera/regie/licht/geluid
1 cameraman voor de live regie en het schakelen van de beelden

AANVRAAG

Wilt u direct een aanvraag doen voor het inhuren van een cameraploeg of wilt u vrijblijvend meer weten over onze streaming diensten? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Privacy verklaring

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com