030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

360 Graden

360 graden

StreamProvider heeft diverse professionele camera’s in het aanbod. Deze camera’s kunt u tijdelijk gebruiken door te huren, maar u kunt de camera’s ook kopen. Eén van de camera’s in ons aanbod, is de 360 graden camera. Meer over deze unieke camera, leest u op deze pagina.

De 360 graden camera: een korte introductie:

De 360 graden camera is een camera die 360 graden kan draaien, ofwel rond kan draaien. De camera biedt een uniek perspectief en voegt een extra dimensie toe aan uw opnames. Omdat de camera draait, heeft de kijker het idee middenin de gefilmde omgeving te staan. Daarnaast heeft de camera volledige bewegingsvrijheid, dus u ervaart geen beperkingen bij het maken van uw filmopnames.

Er zijn nog niet veel 360 graden camera’s te koop in Nederland. Toch heeft StreamProvider een 360 graden in het aanbod, die u voor een aantrekkelijke prijs aan kunt schaffen.

De voordelen van een 360 graden camera

Het aanschaffen van een 360 graden brengt diverse voordelen met zich mee. Het eerste voordeel van deze camera, is dat u hier geweldige filmopnamen mee kunt maken. Kijkt u deze filmopnamen terug, dan heeft u het idee dat u echt in de film staat. Een ander voordeel van de camera, is het feit dat de camera alles om zich heen kan filmen. U ervaart geen beperkingen bij het filmen van uw omgeving, maar kan alles opnemen.

Tot slot maakt een 360 graden camera hoogwaardige beelden van de omgeving. Dit komt omdat de camera uitgerust is met meerdere goede lenzen, die scherpe beelden kunnen schieten. U kunt dus niet alleen alles in de omgeving filmen, maar kunt alles ook scherp vastleggen. Dit betekent dat u de filmopnamen van de 360 graden ook echt kunt gebruiken, aangezien de beelden hier scherp genoeg voor zijn.

360 graden kopen bij StreamProvider

Bent u overtuigd van de voordelen van een 360 graden en wilt u deze unieke camera kopen? Dan bent u bij StreamProvider aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod camera’s en u vindt vanzelf een camera die bij u past.

U kunt de 360 graden camera ook gebruiken in combinatie met een streampakket van StreamProvider. Dit pakket kunt u gebruiken om een sportevenement, een festival of een andere feestelijke gelegenheid live te streamen met de 360 graden camera. Meer weten over het aanschaffen van een 360 graden camera met streampakket? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com