030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

Professionele camera huren

[vc_row css_animation=”element_from_fade” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space height=”80px”][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner][vc_column_text]

Professionele camera huren

U wil gebruik maken van een professionele camera, maar u wilt deze dure camera niet kopen. Als u uw professionele camera niet zelf aan wil schaffen, kunt u er ook voor kiezen om het apparaat te huren. StreamProvider verhuurt niet alleen complete cameraploegen, maar kan ook een enkele camera of meerdere professionele camera’s verhuren. Zo kunt u gebruik maken van een professionele camera, zonder dat u dit dure apparaat zelf moet kopen.

Camera huren voor bewaking of observatie

U kunt een professionele camera huren voor bewakings- of observatiedoeleinden. Het gaat hierbij om een vaste camera, die u op kunt hangen om een object in de gaten te houden. Wilt u uw bedrijfsterrein bijvoorbeeld op camera vastleggen, zodat u eventuele indringers snel kunt opmerken? Dan kunt u hier een professionele camera voor huren. Wilt u de ingang van uw bedrijfspand observeren, om de bezoekersstroom in de gaten te houden? Dan kunnen wij hier ook de camera voor leveren. U bepaalt zelf wat voor camera u wil huren, waar u deze camera voor wil gebruiken en hoe u deze camera wil gebruiken. Ook kunt u zelf kiezen of u één of meerdere camera’s wil huren bij StreamProvider.

Camera huren voor streaming

Wij kunnen u ook een professionele camera huren voor streaming, ofwel het direct uitzenden van de opgenomen videobeelden. Dit is bijvoorbeeld interessant bij het organiseren van een groot evenement. U zet grote schermen neer, u laat het event vastleggen op camera en de beelden worden direct uitgezonden op het scherm. Mensen die zelf geen goed zicht hebben op het event, kunnen de gebeurtenissen nu toch nog goed zien.

Camera huren voor uw evenement

U kunt er ook voor kiezen een professionele camera te huren voor uw evenement, zodat u de filmopnamen van dit event live kunt streamen op uw website. Hierbij kunt u gebruik maken van Rent-A-Cam, een uniek initiatief van StreamProvider. U huurt een professionele camera voor de tijdsduur van 1 maand: een periode die ideaal is voor het filmen van een evenement. In de tijdsperiode van 1 maand kunt u de camera namelijk goed installeren, testen en uiteraard aansluiten op uw website, zodat het streamen van de beelden tijdens het evenement gegarandeerd goed gaat. Meer weten over Rent-A-Cam? Neem dan contact met ons op, zodat wij u hier meer over kunnen vertellen.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over onze professionele camera verhuur? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen over professionele filmcamera huren graag. Ook als u het huren van uw camera vast wil leggen, kunt u contact met ons opnemen. Wij horen graag welke camera of camera’s u wil huren, wanneer en voor hoe lang, zodat wij dit in onze agenda kunnen zetten.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”80px”][/vc_column][/vc_row]

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com