030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

Company webcast

[vc_row css_animation=”element_from_fade” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space height=”80px”][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner][vc_column_text]

Company webcast

Er zijn verschillende manieren om uw bedrijf online op de kaart te zetten. Zo kunt u een website laten maken en social media gebruiken om uw bedrijf online podium te geven, maar kunt u er ook voor kiezen om (informatieve) video’s te delen. Door interessante video’s te delen namens uw bedrijf, groeit uw naamsbekendheid en krijgt u een positief imago.

StreamProvider helpt u graag een informatieve online video te maken voor uw organisatie. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het realiseren van professionele webcasts en kunnen ook voor uw bedrijf een professionele company webcast maken.

De company webcast: een korte kennismaking

Een webcast is een uitzending die live wordt uitgezonden. Niet op televisie of op de radio, maar via het internet. De uitzending wordt niet vooraf opgenomen, maar wordt direct uitgezonden tijdens het opnemen. Hier is speciale streaming software voor nodig, die StreamProvider aanbiedt.

Een company webcast is een webcast die aangeboden wordt door een bedrijf. U kunt een company webcast maken over allerlei onderwerpen. Denk hierbij aan de dienstverlening van uw bedrijf, maar ook aan een product dat u verkoopt, een vraagstuk waar uw onderneming mee te maken heeft, een ontwikkeling in de markt en ga zo maar door. U kiest het onderwerp van uw webcast zelf, StreamProvider zorgt er enkel voor dat uw webcast in de gewenste vorm online komt te staan.

Een company webcast maken met StreamProvider

StreamProvider is al jaren gespecialiseerd in het maken van company webcasts. Wij kunnen uw webcast met een enkele camera opnemen, maar wij kunnen hier ook meerdere camera’s voor gebruiken. Door de beste camera’s te gebruiken voor uw webcast, kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen. Daar komt nog bij dat wij ook de beste webcast software gebruiken voor het streamen van het beeldmateriaal, zodat uw webcast altijd goed online komt te staan. Laat u uw company webcast door StreamProvider vastleggen, dan weet u simpelweg zeker dat uw webcast van hoge kwaliteit is.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over het laten maken van een company webcast met StreamProvider? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen over onze werkwijze, onze streaming software en/of onze tarieven voor u beantwoorden. Ook als u een afspraak wil maken om uw eigen webcast op te laten nemen, kunt u contact met ons opnemen.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”80px”][/vc_column][/vc_row]

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com