030 - 23 62 635 info@streamprovider.tv

CDN server

[vc_row css_animation=”element_from_fade” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space height=”80px”][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner][vc_column_text]

CDN server

Om u de beste diensten te kunnen leveren, maken wij gebruik van de beste materialen en hulpmiddelen. Denk hierbij niet alleen aan professionele camera’s, maar ook aan een goede CDN server. Wat een CDN server precies is en wat StreamProvider met deze server doet, leest u op deze pagina.

Wat is een CDN server?

De afkorting ‘CDN’ staat voor Content Delivery Network. Dit is een wereldwijd netwerk van servers, dat actief ingezet kan worden om bepaalde content aan de eindgebruiker te bezorgen. Denk hierbij aan content als afbeeldingen, maar ook aan video’s. Het doel van een CDN server is het zo snel mogelijk bezorgen van content, zodat de eindgebruiker niet lang op de levering van de content hoeft te wachten.

Een CDN server kan ingezet worden om een website sneller in te laten laden, maar ook voor het streamen van beeldmateriaal. Wilt u bijvoorbeeld een online webinar opnemen en direct versturen naar uw online kijkers, dan kunt u hiervoor een streaming video hosting CDN server gebruiken. Zelfs de grootste video’s kunnen met deze server snel en effectief verstuurd worden.

Content streamen met de best CDN server

Bij het streamen van content, is er geen downloadtijd. Dit betekent dat de content die ingeladen wordt, nog tijdens het inladen bekeken kan worden. Om dit mogelijk te maken, is er een goede en snelle server nodig. Dit is de CDN server. Wilt u bijvoorbeeld een event laten filmen en deze beelden direct op een groot scherm laten streamen? Dan wordt hier een CDN server voor gebruikt. Neemt u een webinar op en laat u deze beelden direct op het internet zetten, dan wordt hier ook een CDN server voor gebruikt. Door de hoge snelheid van deze server, is de server dan ook zeker geschikt als streaming video hosting CDN.

Streaming CDN met StreamProvider

StreamProvider maakt gebruik van de beste CDN server van het moment. Deze server maakt cheap CDN niet alleen mogelijk, maar kan de grootste videobestanden bovendien op de beste en snelste manier streamen. Maakt u gebruik van de streaming diensten van StreamProvider, dan weet u zeker dat u hoogwaardige dienstverlening afneemt.

Meer weten over de streaming CDN van StreamProvider? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen over de snelle en betrouwbare CDN server beantwoorden. Ook als u meer wil weten over onze streaming diensten in het algemeen, kunt u contact met ons opnemen.
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”80px”][/vc_column][/vc_row]

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com