StreamProvider | Camerasysteem, camerasysteem diensten, camerasysteem aanbieders
 

Camera

SPECIALIST IN PROFESSIONELE IP CAMERA OPLOSSINGEN

Meer dan 10 jaar zijn wij specialist in IP camera’s voor professionele toepassingen. Wij kunnen enkele camera ’s leveren maar ook complete complexe projecten uitvoeren. Wij voeren de werkzaamheden uit die u zelf niet wilt uitvoeren. Onze werkzaamheden zijn bekroond door Axis met de Award Partner of the Year voor de Benelux.

KLANTEN

Inmiddels hebben wij honderden referenties variërend van privépersonen tot multinationals en overheden. Deze klanten bevinden zich in alle denkbare branches.

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

Vanaf 2002 gespecialiseerd in IP camera systemen

Vertalen van functionele wensen in werkbare oplossingen

Merk onafhankelijk en resultaatgericht

Mogelijkheid tot het huren van de juiste camera’s voor uw streaming evenement

Eigen innovatieve ontwikkelingen voor zowel hardware als software

Technische specialisten beschikbaar voor installatie op locatie of ondersteuning op afstand

Bieden van totaaloplossing voor IP camera’s

Een professioneel team welke bestaat uit meer dan 12 medewerkers

StreamProvider

WERKZAAMHEDEN

De kern van onze werkzaamheden ligt bij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die een relatie hebben met bewaking, observatie of live streaming van camera beelden. De taken die wij hierbij kunnen uitvoeren is het adviseren bij mogelijke oplossingen, het maken van een ontwerp, realiseren van de gekozen oplossing en het beheren hiervan. Afhankelijk van de vraag van de klant wordt een of meerdere van deze taken door ons uitgevoerd.
Oplossingen die wij bieden zijn gebaseerd op IP camera toepassingen van de meest gerenommeerde leveranciers op dit gebied. Voor de oplossingen vullen wij de standaard producten vaak aan, indien deze niet standaard verkrijgbaar zijn, met eigen innovatieve hardware en/of software ontwikkelingen.