Cameraploeg, Cameraploeg huren, Cameraploeg inhuren - StreamProvider
 

CAMERAPLOEG INHUREN

Bent u op zoek naar een cameraploeg voor een presentatie, bedrijfsvideo of streamingevenement? Met StreamProvider haalt u de kennis, expertise en apparatuur in huis om jouw project helemaal naar wens in beeld te brengen. Bij ons bent u in goede handen. Klik op de knop voor meer informatie of bel direct naar 030 – 2362635.

CAMERAPLOEG INHUREN

Bent u op zoek naar een cameraploeg voor een presentatie, bedrijfsvideo of streamingevenement? Met StreamProvider haalt u de kennis, expertise en apparatuur in huis om jouw project helemaal naar wens in beeld te brengen. Bij ons bent u in goede handen. Klik op de knop voor meer informatie of bel direct naar 030 – 2362635.

CAMERAPLOEG INHUREN

Een cameraploeg inhuren

Heeft u voor een presentatie, een bedrijfsvideo of een streaming evenement een cameraploeg nodig? Bij StreamProvider kunt u tegen scherpe tarieven een cameraploeg huren die professioneel met uw beelden aan de slag gaat. Bij ons heeft u de kennis, expertise en apparatuur in huis om uw beelden zo goed mogelijk de wereld in te zenden. Bij ons huurt u namelijk niet alleen maar een cameraploeg, maar ook de kennis om uw beelden voor u te streamen. Wij hebben de technologie klaarstaan om uw sportwedstrijd, kerkbijeenkomst of productpresentatie direct te streamen. We vertellen u hier graag meer over, neem dan ook vooral contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Ook een cameraploeg inhuren? 

Met een cameraploeg van StreamProvider haalt u de kennis in huis die nodig is om een perfecte presentatie af te geven. Wij bieden u alles wat u zoekt op het gebied van audio en video streaming. Heeft u een live evenement dat u uit wil zenden via Internet? Wij zorgen dat dit dan op hoge kwaliteit wordt geregeld. We hebben hier professionele IP-camera’s klaarstaan, alsmede de professionals die nodig zijn om deze camera’s te bedienen. Onze mensen brengen uw evenement niet alleen perfect in beeld, maar geven u ook advies over de manier waarop, alsmede het technische aspect van het streamen. Met een cameraploeg van StreamProvider heeft u de beschikking over tot wel vier camera’s. Zo wordt geen facet van uw productie buiten beeld gelaten.

Vandaag nog een cameraploeg huren? 

Indien u een cameraploeg wilt huren, dan raden wij u aan om hier vandaag nog contact over op te nemen met ons. We spreken dan met u door wat voor evenement er in beeld gebracht moet worden en hoe u dit geregeld wilt zien. We adviseren u over het technische aspect, alsmede de mogelijkheden die wij u op het gebied van het streamen van beelden allemaal kunnen aanbieden. Met een samenwerking met StreamProvider zorgt u ervoor dat iedereen uw evenement kan volgen, waar dan ook ter wereld.

Wat kost het?

Bij ons hebt u de keuze uit verschillende pakketten met bijbehorende diensten. Zo hebt u keuze uit 1, 2 of 3 camera’s. Gemiddeld kost het bij ons zo’n 750,- tot 1.000  inclusief BTW all in. Dat betekent dus inclusief cameraman, camera, eigen platform en pagina met AVG beveiliging, streampakket met voldoende data, reiskosten en de opnames achteraf. 

ONS TEAM

Al meer dan 20 jaar ervaring met het vastleggen van beelden en livestreamen

⭐⭐⭐⭐⭐

Camerabediening

1 tot 8 personen

Schakeltechnicus

1 persoon

Geluidstechnicus

1 persoon

Producent

1 persoon

Cameraploeg inhuren en livestreamen

Een cameraploeg inhuren voor het filmen van een presentatie, webinar, muziekevenement, conferentie, bruiloft, uitvaart of een ander denkbaar live evenement? Als full service streaming provider leveren wij vanzelfsprekend alle professionele apparatuur en de mensen die daarvoor nodig zijn. We beschikken over eigen streamingsoftware welke afgesloten is voor ongenodigden. We maken bij het streamen van uw evenement dus geen gebruik van bijvoorbeeld YouTube waardoor we niet met vertraging of technische problemen kampen. Ook als er een slechte internet verbinding aanwezig is kunnen wij de livestream verzorgen. Dit doen we behulp van een mobiele 4G oplossing. Bent u benieuwd geworden naar hoe wij van betekenis kunnen zijn voor uw situatie? Of wilt u direct een aanvraag doen? Dat kan via onderstaand formulier.

CAMERAPLOEG INHUREN

v.a. € 750

Duur uitvoering:
1 dagdeel/4 uur

Inclusief:
Camera/regie/licht/geluid
1 cameraman voor de live regie en het schakelen van de beelden

AANVRAAG

Wilt u direct een aanvraag doen voor het inhuren van een cameraploeg of wilt u vrijblijvend meer weten over onze streaming diensten? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.